NEZAPAMĆEN SKANDAL U ŠKOLI: Otac davio profesora jer je oduzeo mobilni telefon devojčici!?
Foto: Stock Thinstock

BRUKA U ARANĐELOVCU

NEZAPAMĆEN SKANDAL U ŠKOLI: Otac davio profesora jer je oduzeo mobilni telefon devojčici!?

Na profesora matematike Miloša Petrovića nasrnuo Dejan Anić jer je oduzeo telefon devojčici koja nije htela da posluša njegove molbe da isključi aparat kako bi održao čas...
Objavljeno:

Profesora matematike u Osnovnoj školi „Milan Ilić Čiča“ u Aranđelovcu Miloša Petrovića davio je otac učenice osmog razreda Dejan Anić zato što je njegovoj ćerki oduzeo mobilni telefon na času, saznaje Kurir od očevica događaja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Sve je desilo pre dva dana na času matematike, kad je profesor Petrović zatražio od učenika da ne koriste telefon na njegovom čašu.

Nezapamćen incident

foto: sajt škole

- Profesor je više puta molio decu da ostave mobilne jer nije mogao da drži čas, ali nisu ga poslušali. Upozorio ih je da će im uzeti telefone, a onda je od najnedisciplinovanije devojčice zatražio da mu preda mobilni i odneo aparat kod razrednog starešine. Poručio joj je da telefon može da uzme posle časa. Učenica je zatim zahtevala i dobila mobilni kako bi pozvala roditelje. Tada kreće haos - kaže jedan od zaposlenih u školi, koji je zbog straha od devojčicinog oca želeo da ostane anoniman (ime i prezime poznato redakciji). Prema rečima očevidaca, Dejan Anić iz Aranđelovca, otac devojčice kojoj je uzet mobilni telefon, došao je zatim u školu i napao profesora.

- Tata devojčice je uleteo u školu tražeći profesora Petrovića. Našao ga je u hodniku na drugom spratu i počeo da ga davi. Čovek se jedva otrgao od njega! Srećom, nije bilo dece... Miloš je strčao i pozvao policiju - kaže naš sagovornik:

- Ovo je nezapamćeni incident u školi! Profesor Petrović radi u prosveti već 20 godina i nikada nije imao nijedan incident. Tih je i povučen, profesor starog kova. Svaki dan putuje iz Kragujevca da bi radio kod nas. Čovek je u šoku, lekari su mu konstatovali lake telesne povrede. Pod stresom je i rekao je da će verovatno uzeti bolovanje - zaključuje sagovornik Kurira. Veliki problem

foto: Stock

Posetili smo juče i direktora OŠ „Milan Ilić Čiča“ Sinišu Jankovića, kod koga su se to vreme nalazili istražni sudija i policija. On nije želeo opširnije da govori o ovom nemilom događaju:

- Desio se incident, ali policija treba da istraži šta se zapravo dogodilo. Ne želim da govorim dok se ne završi istraga - rekao je kratko Janković. U znak podrške profesoru matematike Petroviću, njegove kolege i učenici Osnovne škole „Milan Ilić Čiča“ juče simbolično nisu održali prvi čas kako bi skrenuli pažnju na sve učestalije incidente u srpskim školama.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.