NESTAO GORAN ĐUKIĆ: Krenuo je na fakultet, ali se nikad nije vratio kući!
Foto: Novosti.rs

da li ste ga videli?

NESTAO GORAN ĐUKIĆ: Krenuo je na fakultet, ali se nikad nije vratio kući!

Goran je završio Filozofski fakultet u Nišu a master studije je upisao u Kragujevcu. Ćićevčani kažu da je izuzetno dobar momak
Objavljeno:

Sudbina Gorana Đukića (27) iz Ćićevca, koji je nestao 7. marta oko devet sati ujutro, i dalje ne nepoznata. Prema poslednjim informacijama Goran je napustio Srbiju i avionom otišao za Rim ali njegova tetka, koja živi u Italiji, kaže da nije stigao kod nje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Goran je porodičnu kuću u Ćićevcu napustio 7. marta oko devet sati prepodne. Kod sebe je imao oko 650 evra i 58.000 dinara za plaćanje ispita na master studijama u Kragujevcu. U Kragujevcu se, međutim, nije pojavio i od tada traje potraga za njim.

- Policija je sedam dana tvrdila da je u Srbiji a sinoć su mi rekli da su od pogranične policije dobili informaciju da je Goran napustio zemlju 8. marta oko devet sati i da je avionom odleteo za Rim. Moja rođaka se sinoć, dok sam bio u policiji, čula sa njegovom tetkom Biljanom Šćekić koja živi u Rimu. Žena je očajna, plače jer on kod nje nije stigao. Rim je veliki. Ko zna gde luta? – kroz suze nam je ispričao Goranov otac Dragiša sa kojim smo razgovarali nakon još jedne posete policiji.

Otac kaže da je Goran pre nekoliko dana pušten sa Odeljenja psihijatrije kruševačke bolnice gde je proveo 12 dana.

- Bio je na lečenju zbog, kako mi je doktorka rekla „velike nervne napetosti i paranoje“. Pušten je na moj zahtev kako bi otišao u Kragujevac da polaže ispit. Kazali su mi da je u takvom stanju da ponekad ne zna šta radi i da ga nigde ne puštam samog – dodaje Dragiša Đukić.

Goran je završio Filozofski fakultet u Nišu a master studije je upisao u Kragujevcu. Ćićevčani kažu da je izuzetno dobar momak.

- Kada sam mu pregledao sobu video sam da nema odeće ali sam našao neke adrese manastira. Sobu je sredio kao isposnicu kako bi mogao da se moli. Saznao sam i da je, pre nego što je nestao, pozajmio pare od nekih drugara. Juče mi se javio momak koji tvrdi da ga je video u Kragujevcu a policija me uverava da je otišao za Italiju. Ništa mi nije jasno. Da li je otišao u Italiju pa sada luta po Rimu ili je u nekom manastiru ili na nekom trećem mestu? Nisam pametan. – očajan je Dragiša Đukić.

Mole se svi koji imaju saznanja šta se dogodilo sa Goranom da pozovu njegovog druga Dragana (063 156 9171) ili oca Dragišu (061 226 3237).

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.