Desanka (60) je slala račune pa dobila automobil: Očekivala sam mikser ili peglu!
Foto: AP

srećna dobitnica

Desanka (60) je slala račune pa dobila automobil: Očekivala sam mikser ili peglu!

Ova šezdesetpetogodišnjakinja, koja živi sa sinom Vojislavom, snajom Slobodankom i devetogodišnjim unukom Milanom, prvi put se okušala u nekoj nagradnoj igri
Objavljeno:

Ko igra taj i dobija, uverila se u prvom izvlačenju nagradne igre “ Uzmi račun i pobedi“, penzionerka Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice. Još uzbuđena od subote uveče, kada je na ekranu ugledala kovertu sa njenim imenom i prezimenom, Desanka kaže da joj je automobil stigao u pravom trenutku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Očekivala sam neku manju nagradu. Mikrotalasnu peć, mikser, peglu… ali “ fijat 500l“, ni u jednom trenutku nisam – priča kroz osmeh dobitnica iz Sremske Mitrovice.- Stari automobil “ golf 2“ proizvodnje 1985. koji vozim, planirala sam sledeće godine da zamenim, za neki manje skup, sad ne moram da razmišljam o tom izdatku.

foto: RTS printscreen

JOŠ JEDAN TRAGIČAR! Osvojio automobil u državnoj igri sa računima - ALI OSTAO BEZ NJEGA ODMAH!

Ova šezdesetpetogodišnjakinja, koja živi sa sinom Vojislavom, snajom Slobodankom i devetogodišnjim unukom Milanom, prvi put se okušala u nekoj nagradnoj igri.

- Poslala sam pet koverti. Dve sam ubacila u Bogatiću, jednu u Banovom polju i dve u Sremskoj Mitrovici. Na koverti od svake sam drugačije pisala, tako da je izvučena ona koju sam ubacila u Sremskoj Mitrovici – tvrdi Desanka, kojoj je ova nagrada dala podstrek za dalje učestvovanje u igrama na sreću.

NAJBAKSUZNIJA PORODICA U SRBIJI! Prvo su ih izvukli među 4 miliona Srba, ali stan u BG nisu dobili! Ovo je njihova priča (VIDEO)

- Neko mora da dobije, ali kad se čovek nada i veruje, možda to baš bude on. Zato sam i učestvovala i naravno nastavljam i dalje da šaljem račune. Nikada se ne zna šta je sledeća nagrada – kaže naša srećna dobitnica, koja jedva čeka da provoza novi automobil ulicama ovog sremskog grada.

(Espreso.co.rs / Mitrovica.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.