OVO SE RETKO VIĐA U SRPSKIM KVIZOVIMA: Evo šta se sinoć desilo u NAJSLABIJOJ KARICI, pojavilo se DOBRO POZNATO LICE
Najslavija karika, Foto: TV Prva/Printscreen

SVAKA ČAST

OVO SE RETKO VIĐA U SRPSKIM KVIZOVIMA: Evo šta se sinoć desilo u NAJSLABIJOJ KARICI, pojavilo se DOBRO POZNATO LICE

Mladen Mitrović, četrdesetjednogodišnji turistički vodič iz Smedereva nekima je možda poznat iz viralnog videa

Objavljeno: 11:49h

Ovonedeljno izdanje kviza „Najslabija karika“ ostaće zapaćeno po tome što su takmičari fenomenalnim timskim radom uspeli da naprave niz od 9 tačnih odgovora i bankiraju maksimalnu sumu od pola miliona dinara po rundi! Tako je ujedno i postavljen novi rekord kviza, budući da je pobednik Mladen Mitrović kući odneo 651.000 dinara.

Ovakav uspešan niz tačnih odgovora koji se retko viđa u ovom formatu, voditelj Nikola Kojo oduševljeno je pozdravio aplauzom i rečima „Ljudi, svaka čast. Inkasirali ste pola miliona dinara“.

Do kraja epizode osvojena suma prešla je 650.000 dinara, a za nju su se u finalnoj rundi borili Sanja i Mladen, a Mladen je iz te runde izašao kao najjača karika.

"Iskreno, zadovoljan sam pre svega. Ne samo time što sam pobedio, nego što sam imao jedan netačan odgovor tokom emisije", rekao je pobednik Mladen.

Mladen Mitrović, četrdesetjednogodišnji turistički vodič iz Smedereva nekima je možda poznat iz viralnog videa koji ovih dana kruži društvenim mrežama, a u kom on učestvujući u kvizu „Put oko sveta“ svojim odgovorom na pitanje „Kako se zove aktuelni kontroverzni predsednik Nigerije?“ ostavlja voditeljku bez teksta.

Ono što je posebno interesantno je da je produkcija „Najslabije karike“ pokazala da dobro poznaje svoje takmičare, postavivši baš Mladenu pitanje koje je direktna asocijacija na njegov lapsus iz pomenutog videa, što je i njemu samom bilo simpatično. To dokazuje činjenica da je on na svom Facebook profilu nakon emitovanja kviza podelio status u kom ističe da to što je njegov viralni odgovor završio kao deo pitanja u kvizu smatra svojim najvećim uspehom u dosadašnoj kviz karijeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.