"NE ZNAM GDE SU MI ĆERKE, NI DA LI SU ŽIVE ILI MRTVE": Bivša žena dr Jovića posle razvoda odvela decu u Kinu
Dr Jović, Foto: Printscreen/Kurir TV

DRAMA

"NE ZNAM GDE SU MI ĆERKE, NI DA LI SU ŽIVE ILI MRTVE": Bivša žena dr Jovića posle razvoda odvela decu u Kinu

Bivša supruga preselila se sa njihovom decom u Kinu bez saglasnosti Jovića iako je ona pravno neophodna

Objavljeno:

Nakon slučaja Jelene Abramović koja je optužila muža Mašana Lubardu da je na Veliki petak ilegalno odveo njihovog dvoipogodišnjeg sina u Švajcarsku bez pasoša i njene saglasnosti, javio se i dr Mladen Jović iz Japana i tvrdi da nakon razvoda od supruge više ne može da viđa svoje ćerke, iako nije lišen roditeljskog prava.

Bivša supruga preselila se sa njihovom decom u Kinu bez saglasnosti Jovića iako je ona pravno neophodna. Jovića su nedavno kontaktirali njegovi rođaci iz BiH i saopštili da mu se ćerke nalaze u Bosanskoj Gradiški, piše Kurir.

To je i bio razlog da se dr Mladen Jović javi uživo i za Kurir TV podeli svoju priču koju započinje izjavom da uopšte ne zna gde su sada njegove ćerke.

03:00

Doktor Jović za Kurir TV uživo podelio svoju priču

"Ne znam gde su moje ćerke sada, da li su žive, ili mrtve! Pozvao sam policijsku upravu u Gradišku 30. marta, nakon kojeg je izvršen uviđaj. Oni su to veoma profesionalno odradili i veoma sam im zahvalan. Locirana je majka i deda na lokaciji u blizini Gradiške. Moja pretpostavka je da su još uvek tamo", rekao je, zatim dodao da se majka ne oglašava, na njegovu žalost.

"Vratio sam se iz Kine, juče, i razgovarao sa konzulom, a inoformacije koje sam dobio su površnog tipa, kao da štampač, odnosno skener nije radio u trenutku kada je majka došla da podnese zahtev za pasoš. Mimo toga lično sam došao do poslovođe, šefa Instituta BGI, u kome je Dragomirka radila i imali smo kratak razgovor. Poruka je bila jasna sa moje strane. Ja se nadam da će gopodin Kris Liju nastojati da dostavi informacije, moja pretpostavka je da on zna gde se nalazi majka", rekao je.

Bonus video:

04:20

MUŽ OTEO NAŠE DETE I NA VELIKI PETAK ILEGALNO GA ODVEO U ŠVAJCARSKU! Nisam znala ništa 30 sati! Jeziva ispovest Jelene iz Beograda

(Mondo/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.