KRISTIJAN NIJE JEDINI: I spot za JEDNU ČUVENU PESMU je snimljen u ŠKOLI, tada je izazvao VELIKI SKANDAL! (VIDEO)
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/youtube/Jelena Karleusa

znate li o kojoj pevačici se radi?

KRISTIJAN NIJE JEDINI: I spot za JEDNU ČUVENU PESMU je snimljen u ŠKOLI, tada je izazvao VELIKI SKANDAL! (VIDEO)

Tada se pisalo da nije prvi put da se ova škola izdaje za svrhe snimanja, ali je izgleda bio problem što je diva u spotu bila "polugola"

Objavljeno:

Veliku pažnju javnosti izazvalo je pojavljivanje Kristijana Golubovića u osnovnoj školi u Rakovici, a reagovalo je čak i Ministarstvo prosvete.

Kristijan je rekao da je u pitanju snimanje spota za pesmu "Crnog Ceraka" i da je on u spotu dobio ulogu "profesora", odnosno nastavnik.

Međutim, mreže "gore" zbog snimka koji je objavio:

Ipak, mnogi su zaboravili i da je Jelena Karleuša snimila spot u školi, a zbog tog poteza mnogi su bili šokirani.

Naime, spot za pesmu Tihi ubica, premijerno je prikazan na televiziji Pink, a jedna od lokacija na kojoj je sniman spot jeste i svečana sala najstarije gimnazije u Srbiji, karlovačke gimnazije.

Đaci, roditelji i profesori Karlovačke gimnazije pokretali su peticiju za zabranu emitovanja spota, oglašavao se i vojvođanski sekretar za obrazovanje i kulturu Zoltan Jegeš, koji je govorio da je reč o skrnavljenju svetinje i da će ceo slučaj ispitati inspekcija.

Direktor gimnazije se branio da nije znao da se ovaj spot snima, kao i da je ekipa Jelene Karleuše upala tajno, u saradnji sa nekim iz škole, u prostorije čuvene gimnazije.

Tada se pisalo da nije prvi put da se ova škola izdaje za svrhe snimanja, ali je izgleda bio problem što je diva u spotu bila "polugola".

Internetom kruže priče i da je nakon snimanja spota sveštenik dolazio da osvešta prostorije, ali to nije potvrđeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.