Druženje ambasadorke Izraela i direktora Filharmonije sa korisnicima KEC-a (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

humanost

Druženje ambasadorke Izraela i direktora Filharmonije sa korisnicima KEC-a (FOTO)

KEC je 2012. godine dobio na korišćenje prostor u Kraljevića Marka 4 od Skupštine grada Beograda
Objavljeno: 14:03h

Kreativno edukativni centar KEC za osobe sa intelektualnim i mentalnim teškoćama posetili su Nj. E. Alona Fišer Kam, ambasadorka Izraela u Srbiji, bivši ambasador Izraela Artur Kol sa suprugom Žanet i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

KEC je 2012. godine dobio na korišćenje prostor u Kraljevića Marka 4, od Skupštine grada Beograda, a renovirala ga je ambasada SAD, uz podršku ambasade Izraela.

foto: Privatna arhiva

Nakon toplih reči dobrodošlice domaćina, gosti su se upoznali sa radom centra i ostvarenim rezultatima. Korisnici KEC - a su svojom spontanom pesmom i igrom oduševili goste, koji su se dugo zadržali u prijatnom razgovoru sa roditeljima i stručnjacima.

foto: Privatna arhiva

- Ponosim se što je ambasada Izraela imala značajnu ulogu u dobijanju prostora i realizaciji programa KEC - a za osobe sa intelektualnim teškoćama u Beogradu - rekla je Nj. E. Alona Fišer Kam.

Ona je izrazila želju da, u skladu sa aktivnim delovanjem svojih prethodnika, nastavi da podržava aktivnosti KEC - a i druge humanitarne akcije u Srbiji.

foto: Privatna arhiva

Ivan Tasovac je izjavio da mu je uvek drago da vidi korisnike KEC - a kako dele programe pre koncerata u Beogradskoj filharmoniji u okviru programa radnog angažovanja koji Kreativno edukativni centar KEC uspešno realizuje od 2004.godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.