Pričalo se da je rentirao kuću Blejku Karingtonu za snimanje Dinastije! Evo u kakvoj raskoši živi bivši jugoslovenski premijer! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Google streetview

raj na zemlji

Pričalo se da je rentirao kuću Blejku Karingtonu za snimanje Dinastije! Evo u kakvoj raskoši živi bivši jugoslovenski premijer! (FOTO)

U srcu Kalifornije, gde žive samo poznati i bogati Amerikanci, živi i Milan Panić, biznismen srpskog porekla koji je sa 20 dolara u džepu došao u "zemlju snova" i ostvario svoje snove
Objavljeno: 23:06h

Američki biznismen srpskog porekla, osnivač i dugogodišnji direktor farmaceutske kuće ICN, koji je bio prvi predsednik vlade Savezne Republike Jugoslavije od 1992 do 1993 vrlo je uspešan i uživa u svom stečenom luksuzu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rođen je 20. decembra 1929. u Beogradu, a njegovi roditelji vode poreklo iz Crne Gore.

Milan je u Ameriku stigao 1956. sa legendarnih 20 dolara u džepu, prenosili su mediji impresivnu biografiju ovog biznismena.

Radio je najteže noćne poslove, uporedo studirao, a pritom štedeo i doživljavao biznis krahove. No, jedan mu je uspeo, pa je tako sa nekoliko profesora s kojima je sarađivao, jer je radio kao asistent na fakultetu sve vreme dok se snalazio za život, stvorio ICN, jednu od najvećih farmaceutskih kuća, koja poseduje više od 600 lekova.

- Danas živi u Pasadeni u Kaliforniji, u kući "holivudske arhitekture". Vozi se jedino kadilacima (po zemlji), velikim privatnim "boingom" (u vazduhu) i naravno velikom jahtom (po vodi). Radio je samo u izabranim mestima - Ženevi, Njujorku, Bazelu, Moskvi, Amsterdamu... Ingeniozan tip, zapisao je jednom novinar "Danasa", i dodao da "tamo gde je Panić ništa ne može da bude sitno".

foto: Zorana Jevtić

Iako su se pojavile medijske priče, par godina unazad, da je čuvena serija Dinastija, koja je bila mega popularna u Jugoslaviji snimana u kući ovog biznismena, mi smo malo istraživali i došli do sledećeg zaključka:

Panić, prema informacijama američkih sajtova za popis nekretnina poseduje vilu u Pasadeni na adresi 1150 Arden Road, dok se u hit seriji pojavljivala unutrašnjost vile u istoj ulici, na broju 1145, i to u dve sezone.

Ipak, nismo mogli a da se ne zadivimo kući bivšeg jugoslovenskog premijera, koja je u komšiluku čuvenih Karingtonovih.

A i vi ćete:

foto: Printscreen/Google streetview
foto: Printscreen/Google streetview
foto: Printscreen/Google streetview

Takođe, on poseduje još jednu vilu, na adresi Njuport Bič.

foto: Printscreen/Google Maps

Alal vera majstore!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.