Veliki humanitarni Uskršnji vašar, 8. Aprila u Zemunu
Foto: Promo

manifestacija

Veliki humanitarni Uskršnji vašar, 8. Aprila u Zemunu

Kupovina darova biće isključivo uz dobrovoljan prilog

Objavljeno:

Povodom predstojećeg praznika Vaskrs, naši mali drugari iz Eko Predškolske Ustanove „Igralište“ iz Zemuna, udružili su snage sa svojim roditeljima i prijateljima da ponovo organizuju humanitarni vašar, na tradicionalno istom mestu.

U subotu, 8. aprila 2023. godine, u periodu od 10 do 12 časova u Gospodskoj ulici u Zemunu, kod Glavnog trga, mališani će sa svojim roditeljima prodavati razne poslastice i darove koje su pripremili roditelji u okviru manifestacije, u saradnji sa vrtićem „Igralište“ i njihovim zaposlenima.

Kupovina darova biće isključivo uz dobrovoljan prilog, a sva prikupljena sredstva biće prosledjena organizaciji „Srbi za Srbe“ koja će u sklopu Vaskršnje akcije pomoći dvadesetak ekonomski ugroženih porodica sa prostora Kosova i Metohije.

Promo
foto: Promo

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da podrže naše mališane i njihove roditelje, i ovim humanim činom a zajedničkim snagama, prikupimo što više novčanih sredstava koja će biti usmerena onima koji, ovaj najradosniji praznik, ne mogu da proslave na način na koji zaslužuju.

Povedite svoje najmladje i dodjite da se družimo!

Deca su naša budućnost!

https://www.srbizasrbe.org/mala-deca-velikog-srca/

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.