Gejevi u Zabeli prave kondome od kese! ŠOKANTNO PISMO SRPSKOG ZATVORENIKA!
Foto: Zorana Jevtić

parola snađi se

Gejevi u Zabeli prave kondome od kese! ŠOKANTNO PISMO SRPSKOG ZATVORENIKA!

Portal Ekspres.net objavio je ispovest osuđenika zatvora Zabela. Šokantna otkrića nalaze se u njemu, a pismo vam prenosimo u celosti.
Objavljeno:

Ooooo, hvala ti bože što se evropske vrednosti stidljivo, makar samo kroz rešetke i pukotine zidina, uvlače u srpske zatvore, među populaciju istopolne orijentacije, odnosno gejeve ili, narodski rečeno – pedere.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U bližoj budućnosti, čim se i kod nas legalizuju istopolni brakovi, moraće glavešine Zavoda za izvršenje zatvorskih sankcija da im na robiji obezbede ljubavnu sobu. Jbg., što kažu u mom kraju: krivo sedi, pravo zbori. Nije fer da mi, heteroseksualni robijaši, krešemo u kakvim-takvim normalnim uslovima, a da oni moraju da se skrivaju po budžacima ove nesrećne Zabele.

foto: Zorana Jevtić

Majke mi, seksaju se gde stignu, kriju se sami od sebe, a samo da znate koliko ih ovde ima. Gomila jedna! Mislim, i ja pišem gluposti, ima ih u srpskoj vladi, medijima, pa gde da ih nema u zatvoru. Ne znaš odakle vrebaju, moraš, izvinjavam se ako sam malo vulgaran, stalno da držiš dupe uza zid.

foto: Fonet/AP

Jebote, letos ovde na bazenu, pa da, imamo bazen u zatvoru, kad počeše da dolaze u roze kupaćim gaćama i u klompicama iste takve boje, ja sa sredine bazena dao gas, kombinovano leptir i kraul. Samo da se domognem čvrstog tla i pobegnem u sobu. Otkud znaš šta budala može da ti uradi pod vodom… Ima jedan što je trandža, predstavlja se kao Ceca, diskretno se i šminka, stalno pevuši „Sećaš li se, lepi grome moj”. Ne sećam se ni groma ni Doli Bel, beži od mene u p. m.

Iskreno, meni je tužno što se tako zlopate po smrdljivim ve-ceima, iza zida, uz drvo… I što je to seks između dva robijaša – oni su osuđeni jedni na druge, za razliku od nas kojima s druge strane žice dolazi ženski svet. Jbt., kad sam bio mlađi, kad me u tim godinama strefila na zapadu robija, ja lepo dobijem katalog, a u katalogu prostitutke, sve lepe, nešto poput Soraje, razlika je samo šta više voliš, plavušu ili brinetu.

foto: AP

Da se razumemo, to su prostitutke, to je biznis, nisu kurve jer biti kurva znači imati u DNK tu karakternu osobinu. E, ja lepo izaberem, uplatim na račun, ona dođe, pokaže radnu knjižicu da je profesionalna prodavačica ljubavi, što znači da državi plaća porez i da ide na redovne lekarske preglede. Odemo u ljubavnu sobu, ostalo je istorija. E, a kad sam drugi put pao, isto na zapadu, opet ja uzmem katalog, izaberem, uplatim, sprovedoše me do neke sobe, a soba sva u roze, prigušena svetla, romantika teška. Pitam šta je ovo, kažu: „To, gospodine, nije za vas, to je za istopolnu gospodu.”

Ako – kažem, dajte vi meni ovu plavušu što sam uplatio pa da teram dalje. I, normalno, na noćnom ormariću čekaju te kondomi, više komada…

A u Zabeli jadni pederi kondome prave od kese.

Nema u kantini da se kupe. Jebote, u 21. veku! I kao, mi smo na putu za Evropu. Pa, u EU ih Unicef džabe na ulici deli da se ne bi širila sida. Pritisneš dugme na aparatu, klik, ispadne kondom.

foto: Profimedia

Majke mi, gejevi se u Zabeli seksaju gde stignu, kriju se sami od sebe, a samo da znate koliko ih ovde ima. Mislim, i ja pišem gluposti, ima ih u srpskoj vladi, medijima, pa gde da ih nema u zatvoru. Ne znaš odakle vrebaju, moraš stalno da držiš dupe uza zid.

E, a zamisli sad nekog, govorim o Srbiji, ko je bio strejt pa zaglavio 20 godina, pa ga ostavila žena, i šta on drugo da radi nego da postane gej? Jer nema kataloga, a i prostitucija nije legalizovana. Pa, i njemu treba nežnost, treba mu da ga neko zagrli i poljubi. I šta će, daj šta daš. I fasuje sidu. Jebi ga!

Sve su to tabui koje treba razbiti, mada, kako slušam, ide to nekako. Evo sad po Srbiji dede unuke masovno za 18. rođendan časte tako što im plate prostitutku.

foto: Reuter

E sad, tu je jedino problem što se skoro svaki muškarac zaljubi u prostituku, ona postaje njegova fantazija, a one se, s druge strane, teško zaljubljuju. S takvom ženom moraš imati priču za koju se ona vezuje, sve ostalo za nju je samo biznis. Moje iskustvo govori da velika većina prostitutki u taj posao ide zbog tužne životne priče, otac alkos, brat narkos, mama mučenica… Evo, na primer, Soraja, ona valjda nije prostitutka, odrasla je u domu za siročad.

Generalno, žene su mnogo jake, slabe su jedino kad vole, a opasne su kad posle ljubavi počnu da mrze. S tim u vezi, nije džaba Frenk Sinatra najviše voleo prostitutke. Kad su ga pitali pa zašto biraš njih kad možeš imati svaku ženu koju god poželiš, odgovorio je: „Pa, kako ne razumete, ja ih plaćam da odu.”

(Espreso.co.rs / Ekspres.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.