HOROR U SREMSKOJ MITROVICI: Ženu izujedao pas, LEKARI ODBILI DA JE PRIME iako je bila SVA KRVAVA!
Foto: Profimedia

gde živimo?

HOROR U SREMSKOJ MITROVICI: Ženu izujedao pas, LEKARI ODBILI DA JE PRIME iako je bila SVA KRVAVA!

- Javite se u vašu zdravstvenu ambulantu izabranom lekaru - govorili su ženi koja je obilato krvarila
Objavljeno:

Da li je moguće da se ovakve stvari dešavaju u Srbiji? Kako piše portal Mitrovica.info, 57-godišnju S. C. iz Sremske Mitrovice na ulici je ujeo pas lutalica, a u Službi hitne medicinske pomoći u mitrovačkom Domu zdravlja odbili da joj pomognu!

Šta se desilo? Ženu, koja se vraćala s posla, na ulici je napao čopor pasa od kojih ju je jedan i ujeo. Sa okrvavljenom nogom i odećom, dolazi u Hitnu kako bi joj se očistila rana i ukazala pomoć.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A onda je usledio šok: Sestra koja je videla ženu u hodniku, obaveštava je da mora da se "javi svom lekaru" i odlazi u kancelariju!

Iako je S. C. dodatno molila da joj se barem očisti rana koja je još krvarila, jedini odgovor kojeg su je udostojili u Hitnoj pomoći glasio je „Javite se svom lekaru!“

Nesreća žena iz Hitne pomoći ide u prvu zdravstvenu ambulantu (koja nije njena matična, gde joj je izabrani lekar) i tamo dobija isti odgovor: „Javite se izabranom lekaru.“

Na kraju, posle šetnje po gradu sa otvorenim ranama i krvavom odećom, S. C. dolazi do svoje ambulante gde radi njen izabrani lekar (na drugom kraju grada od mesta događaja).

I tu je čeka šok: njen izabrani lekar je završio smenu, a sestre mogu samo da joj previju i očiste ranu. Ni jedan drugi lekar nije hteo da joj pregleda ranu i da terapiju, piše Mitrovica.info.

(Espreso.co.rs/Mitrovica.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.