"ŽIVEĆE OVAJ NAROD DOK JE ŠABANOVIH PESAMA": Srbi PLAČU od SMEHA zbog LEKARSKOG IZVEŠTAJA! (FOTO)
Doktori, Foto: Zorana Jevtić

DA LI JE MOGUĆE?

"ŽIVEĆE OVAJ NAROD DOK JE ŠABANOVIH PESAMA": Srbi PLAČU od SMEHA zbog LEKARSKOG IZVEŠTAJA! (FOTO)

U prvom izveštaju iz 2021. Beograđanin po imenu Veljko tokom pregleda kod lekara izjavio je da je do povrede glave došlo usled "sevdaha"

Objavljeno:

Prilikom studiranja i specijalizacije, lekare i hirurge kroz priče i praksu pripremaju za sve ono što ih može sačekati u ordinaciji ili hirurškoj sali, ali dva slučaja, iz Beograda i Zagreba, komotno bi mogli da završe zavedeni u rubrici "Verovali ili ne".

Na društvenim mrežama pojavila su se dva navodna lekarska izveštaja iz Srbije i Hrvatske u kojima su opisane povrede koje su zadobila dva mladića. Dok je Beograđanin po imenu Veljko završio u urgentnom centru zbog pesme Šabana Šaulića, odnosno, "pesme zbog koje je morao da razbije flašu o glavu", Zagrepčanin je u istoj ustanovi završio zbog jagnjeće kosti kojom je tokom jela povredio oko, nakon što je sam sebe slučajno udario.

Izveštaj
Izveštajfoto: Društvene mreže

U prvom izveštaju iz 2021. Beograđanin po imenu Veljko tokom pregleda kod lekara izjavio je da je do povrede glave došlo usled "sevdaha".

"Navodi da je sam sebe udario flašom o glavu jer ga je pogodila pesma "Dođi da ostarimo zajedno" od Šabana Šaulića.", navodi se u opisu kako je došlo do povrede.

Međutim, iz Hrvatske je samo godinu dana kasnije stigao, čini se, još čudniji slučaj.

Navodno, muškarc za koga nije navedeno koliko ima godina, povredio se tokom ručka i to tako što je sam sebe udario jagnjećom koskom u levo oko.

Izveštaj
Izveštajfoto: Društvene mreže

"Danas prilikom ručka udario ga je deo kosti od jagnjetine u predelu levog oka. Držao je led oko 20 minuta, mutnije vidi, žulja ga i boli. Druge tegobe negira. Alergije na lekove takođe negira", navodi se u izveštaju.

Ubrzo nakon objavljivanja oba lekarska izveštaja, korisnici društvenih mreža su počeli masovno da dele fotografije, najčešće uz opis, "Živeće ovaj narod, dok je jagnjetine i Šabanovih pesama.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.