VUČIĆ U VRANJU PORUČIO: Mi gradimo pruge, opozicija nek mitinguje!
Foto: Printscreen

vredan projekat

VUČIĆ U VRANJU PORUČIO: Mi gradimo pruge, opozicija nek mitinguje!

Vrednost radova na toj deonici je 10,5 miliona dinara. Glavni izvodjač radova je RZ ZD Internešnal, dok su domaća preduzeća bila podizvođači
Objavljeno: 15:49h

Rekonstruisana pruga Vranjska Banja-Ristovac na železničkom Koridoru 10, duga 17,7 kilometara, otvorena je danas u prisustvu premijera Aleksandra Vučića, a na toj deonici vozovi će umesto dosadašnjih 50 moći da idu i do 120 kilometara na sat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vrednost radova na toj deonici je 10,5 miliona dinara. Glavni izvodjač radova je RZ ZD Internešnal, dok su domaća preduzeća bila podizvođači.

VANREDNO STANJE U VRANJU! Svi čekaju Vučića, i robijaši na ulicama! (FOTO)

Otvaranju pruge u železnicckoj stanici u Vranju prisustvovali su i potpredsednica vlade i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

Novinari su iskoristili i ovaj skup da premijera upitaju o reagovanjima opozicije.

Vučić je odgovorio na pretnje opozicije da će "pravdu" ako bude trebalo potražiti na ulici.

- Šta je tu novo? Tako je bilo i pre godinu dana. Ti foteljaši se bore samo za svoje interese, a nije ih briga za narod. Naravno da ih se ne plašim, pa me ne plaši ni to što su se ujedinili. Neka ih i 500 bude na tim konferencijama, evo nek me pobede, nije nikakav problem, ali ne plašim ih se i neću da se sklonim. Oni neka mitinguju i nek se okupljaju, mi ćemo da gradimo pruge - rekao je Vučić.

Da podsetimo, udružena opozicija u parlamentu danas poručuje da je zabranjen rad Narodne skupštine, i da je posredi državni udar!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.