Pljunite u ruku - DOBIJATE U KLADIONICI, a ako hoćete da izbegnete nesreću...Ova narodna verovanja kruže Srbijom, a da li su zaista tačna?
Foto: Filip Plavčić

recept za uspeh

Pljunite u ruku - DOBIJATE U KLADIONICI, a ako hoćete da izbegnete nesreću...Ova narodna verovanja kruže Srbijom, a da li su zaista tačna?

Jedan od najboljih načina da izbegnete nesreću su prekršteni prsti.
Objavljeno: 22:52h

Ove stvari o sujeverju verovatno još niste čuli, pa sad da li verujete u njih ili ne, nije loše da ih znate.

Možda ćete ih se setiti baš u trenutku kada vam zatreba “malo više sreće”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od najboljih načina da izbegnete nesreću su prekršteni prsti. Snaga tog rituala povezuje se s vremenom ranih hrišćana koji su se morali tajno sastajati.

Pre nego odigrate nagradnu igru razmislite o pljuvanju, jer ljudi u nekim delovima sveta koriste ovaj ritual za uspeh.

Kockari pljuju u ruku jer veruju da će im to doneti sreću, a bokseri pljuju u šake pre završnog udarca, dok trgovci istu stvar rade na prvoj kovanici koju zarade ujutro kako bi novac potekao u velikim količinama.

Sigurno znate da potkovica nosi sreću i pri tome mora biti obešena s krajevima prema dole, kako sreća ne bi “iscurila”.

Ali mnogi ne znaju da ako korakom zahvatite svoju senu, to takođe donosi sreću. Dobro je da se i šišate tokom oluje i spavate tako da ste okrenuti prema jugu, naročito ako niste opeglali plahte.

Ako ne uhvatite prehladu, i hodanje po kišnom vremenu bi vam moglo doneti sreću. Ako na prvi dan jeseni uhvatite list koji pada s drveta, to vam nosi sreću tokom cele zime.

Sve što ima veze s brojem tri potencijalna je sreća, ali ako igrate loto, najveća je verovatnoća da ćete pogoditi barem jedan broj ako precrtate broj 33, dok je najmanja šansa za to ako je vaš izbor broj 13, pokazuju mnoge analize izvučenih kombinacija u nekoliko desetaka hiljada dosadašnjih izvlačenja u više međunarodnih lutrija.

foto: Printscreen Youtube

Na međunarodnom nivou, najsrećniji loto brojevi su: 6, 7, 33, 38, 40 i 49, budući da se u mnogim svetskim loto igrama pogađaju brojevi i do 50, pa i 80. Broj 33 i inače se u numerologiji smatra jednim od brojeva koji su znak, jer je to najveći pozitivan ceo broj koji se može povezati s određenim veličinama: Isusom i Aleksandrom Velikim, koji su umrli u dobi od 33 godine.

(Espreso.co.rs / Opanak.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.