TRESAO SE CEO KRAGUJEVAC: Pogledajte kako je eksplodirao TRZ! (VIDEO)
Foto: Printskrin Jutjub / Nikdrak

kakva scena!

TRESAO SE CEO KRAGUJEVAC: Pogledajte kako je eksplodirao TRZ! (VIDEO)

Trenutak eksplozije u Tehničko-remontnom zavodu kod Kragujevca, zabeležen je i na video snimku nadzorne kamere koja se nalazila u blizini objekta
Objavljeno: 17:10h

Momenat eksplozije u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu snimljen je i okačen na Youtube.

Sudeći po vremenu koje na snimku nadzorne kamere, reč je o drugoj eksploziji koja se dogodila oko 15 časova i 20 minuta. Na video snimku trenutak eksplozije možete videti od 39 sekunda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prva ekplozija se desila oko 14 časova. U razornim eksplozijama u vojnom objektu u Medni kod Kragujevaca poginuo je potpukovnik Vojske Srbije Miroslav Perišić, 25 osoba je povređeno, a za trojicom se još traga.

Predstavnici Ministarstva odbrane su saopštili da se pretrage ruševina vrše dronovima i psima, kao i da komunikacija s trojicom nestalih dosad nije ostvarena, kao da nema nijednog fizičkog dokaza da je komunikacija s njima ostvarena.

U ovoj vili 12 godina se odlučivalo o sudbini Srbije. Sad je propala ruina! Ušli smo unutra i zatekli PAKAO! (FOTO) (VIDEO)

- Bilo je različitih glasina, ali mi nismo ni u jednom trenutku uspostavili komunikciju sa nestalim osobama niti imamo bilo kakvih materijalnih dokaza o njima - rekao je Zogović. On je istakao i da su nadležne službe jutros procenile da je verovatnoća naknadnih eksplozija u TRZ minimalna, što omogućava još intenzivniju pretragu terena - izjavio je zamenik načelnika Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane pukovnik Mihailo Zogović.

Ministri odbrane i unutrašnjih poslova Zoran Đorđević i Nebojša Stefanović posetili su danas na Vojnomedicinskoj akademiji vatrogasce Nenada Miličića i Nebojšu Petkovića, koji su povređeni juče prilikom gašenja požara i otklanjanja posledica eksplozije u Tehničkom remontnom zavodu u Kragujevcu.

Vatrogasci Sektora za vanredne situacije MUP Srbije smešteni na Odeljenju intenzivne nege VMA, stabilnog su stanja, svesni i orjentisani.Pošto se radi o specifičnim unutrašnjim povredama, njihovo stanje biće pod pojačanim nadzorom još nekoliko dana, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.