NAKON UŽASA U KRAGUJEVCU: Desetoro od 25 pacijenata na VMA, svi stabilno!
Foto: Filip Plavčić

DOBRE VESTI!

NAKON UŽASA U KRAGUJEVCU: Desetoro od 25 pacijenata na VMA, svi stabilno!

- U ranim popodnevnim satima na lečenje na VMA, na njihovu ORL kliniku, upućeno je još sedam pacijenat- rekao je direktor KC Kragujevac, Predrag Sazdanović
Objavljeno:

Deset od 25 pacijenata povredjenih u eksploziji u Tehničko remontnom zavodu koji su primljeni u Klinički centar Kragujevac prebačeni su na Vojno-medicinsku akademiju, a svi pacijenti su stabilno i nalaze se van životne opasnosti, izjavio je danas direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je novinarima rekao da je u roku od 24 sata u Klinički centar Kragujevac primljeno 25 pacijenata, da su dva pacijenta sinoć helikopterom transportovana na VMA, a da je jutros još jedan pacijent prebačen na Vojno-medicinsku akademiju ambulantnim kolima.

UZ POMOĆ DRONOVA: Nastavlja se potraga za nestalima u TRZ Kragujevac!

''U ranim popodnevnim satima na lečenje na VMA, na njihovu ORL kliniku, upućeno je još sedam pacijenata'', rekao je Sazdanović.

On je istakao da je od preostalih pacijenata u KC Kragujevac petoro njih, posle konzilijarnih pregleda, upućeno na kućno lečenje.

Prema njegovim rečima, ostalih deset pacijenata je na lečenju u KC Kragujevac i smessteni su na Klinici za plastičnu hirurgiju gde su i dalje pod stalnom opservacijom lekara.

''Za njih se nastavlja lečenje, ali niko nije u živtnoj opasnosti'', rekao je Sazdanović navodeći da KC Kragujevac ima i profesionalne i tehničke kapacitete da leči pacijente i da im pruži neophodnu negu.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.