LJUBAV PREMA PREMIJERU BEZ GRANICA: Istetovirao Vučića na glavi! (FOTO)
Foto: Printscreen / Mitrovica info

koji trend

LJUBAV PREMA PREMIJERU BEZ GRANICA: Istetovirao Vučića na glavi! (FOTO)

Da li vam se nekada desilo, da ste kod frizera došli sa jednom idejom, a iz salona izašli sa sasvim neočekivanom frizurom? E, ovo se upravo desilo jednom mladiću, koji nije ni slutio da će umesto običnog šišanja, dobiti (hair tattoo) frizuru i to sa likom Aleksandra Vučića
Objavljeno:

Mario Hvala, koji se friziranjem bavi 18 godina, pre osam godina otišao je korak dalje, kada je počeo da radi tetovaže od kose, prenosi mitrovica-info.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Hair tattoo, je vrsta ukrašavanja kose. Frizura nastaje brijanjem, šišanjem i bojenjem kose, na način da frizer makazicama, mašinicom ili britvicom oblikuje na glavi različite simbole, slike, reljefe.

- Nije mi se desilo da nisam mogao da napravim željenu frizuru. Bilo je raznih tetovaža na glavi, od pauka, muzičkih nota, raznih simbola, a odnevano sam počeo da radim i likove. Nedavno sam jednom muškarcu na glavi radio tattoo lik Novaka Đokovića. Vučića, sam sad prvi put radio - priča Mario za Sremskomitrovački portal, koji kaže da mu je trebalo punih pet sati da bi ‘’skinuo’’ lik Vučića.

Na pitanje, da li se muškarcu svidela nova neobičajena frizura, Mario dodaje:

- Ni on sam nije očekivao da će ispasti tako dobro. Na kraju me je samo upitao: Da li sada i da glasam za SNS? Odgovorio sam mu da je to njegov izbor – kroz smeh nam govori ovaj nesvakidašnji frizer.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs / Mitrovica-info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.