Svetlana se bori za prava žena, a sada je njoj potrebna pomoć kako bi se izlečila!
Foto: grad kruševac

Pokažimo HUMANOST!

Svetlana se bori za prava žena, a sada je njoj potrebna pomoć kako bi se izlečila!

Prikupljena sredstva od skupštinskih dnevnica odbornika, nisu dovoljna za kompletno lečenje obolele odbornice
Objavljeno: 09:55h

Grad Kruševac i odbornici Skupštine Grada, na predlog predsednice Skupštine Jasmine Palurović, organizuju humanitarnu akciju za pomoć u lečenju odbornice Svetlane Milenković odrekavši se dnevnica sa poslednje, 9. sednice Skupštine grada, održane 27. decembra. Sredstva se namenski uplaćuju za lečenje na Onkološkoj klinici u Turskoj, koje je odbornici Milenković neophodno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prikupljena sredstva od skupštinskih dnevnica odbornika, nisu dovoljna za kompletno lečenje obolele odbornice, koja bi trebalo da ode na više terapija, pa se očekuju i druge humanitarne aktivnosti preduzeća, organizacija, ustanova i pojedinaca na prikupljanju pomoći.

Svetlana Milenković, specijalista strukovni menace- odbornica Skupštine grada, rođena je 1984. godine u Kruševcu. Dužnost odbornice Skupštine grada Kruševca obavljala je u mandatu od 2012-2016. godine, a ponovo je izabrana za odbornicu 2016. godine i ovu dužnost obavlja i danas.

Članica je Saveta za rodnu ravnopravnost od 2011. godine i već sedam godina se aktivno bavi pitanjima poboljšanja položaja žena.

Kao odbornica Skuštine grada Kruševca i članica Saveta za rodnu ravnopravnost boravila je u studijskoj poseti Švedskoj i iskustva stečena prilikom ove posete prenela je drugim članovima Saveta za rodnu ravnopravnost i odbornicima Skupštine grada.

Kao članica Saveta za rodnu ravnopravnost i odbornica Skupštine grada, posebno je aktivna u borbi protiv nasilja nad ženama i rodno zasnovanog nasilja u kampanji „16 dana aktivnizma protiv nasilja nad ženama“.

Broj namenskog tekućeg računa na koji se mogu uplatiti sredstva : 205900101608012741 kod Komercijalne banke, objavio je protokol grada Kruševca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.