KUPIO HLEB U LOKALNOJ PRODAVNICI PA SE ZGROZIO ONIM ŠTO JE BILO U NJEMU: Aranđelovčaninu SVE PRESELO, a i vama će!
Hleb, Foto: Espreso

fuj

KUPIO HLEB U LOKALNOJ PRODAVNICI PA SE ZGROZIO ONIM ŠTO JE BILO U NJEMU: Aranđelovčaninu SVE PRESELO, a i vama će!

"Ovo sigurno ne može da zaluta tek tako u hleb"

Objavljeno:

Miloš iz Aranđelovca bio je šokiran prizorom kada je doneo hleb iz prodavnice i seo da večera. Naime, on je u hlebu pronašao veliki komad gume, te je ostao zgrožen prizorom i neprijatnošću koju je doživeo, da mu je i večera presela!

- U loklanoj prodavnici kupio sam hleb i u njemu zatekao ogroman komad stranog tela, na bazi gume ili silikona, lepljivog i rastegljivog svojstva. To je bilo preksinoć. Dođem kući, sednem da večeram, kad ono imam šta i da vidim - priča Miloš.

Hleb / Ilustracija
Hleb / Ilustracijafoto: Bakina kuhinja

Kako kaže, on se nije vratio do prodavnice jer smatra da komšije gde pazari nisu krive zbog tog hleba, ali je misterija prava kako je ovaj komad gume zalutao u testo.

- Ne znam šta je ovo, ali sigurno da ne može da zaluta tek tako u hleb. Možda je neki radnik to podmetnuo, ne znam, nagađam samo. Znam samo da sam seo da večeram i da sam se šokirao kada sam ugledao ovo što ne znam ni šta je tačno - dodaje Miloš, kome je presela večera.

Hleb
Hlebfoto: Espreso

Kako kaže sagovornik, slike su dospele i do zaštitnika potrošača, te se nada da se ovakve stvari više neće događati jer su neprijatne.

- Šta bi bilo da nemam novca da kupim drugi hleb, nego da mi je za večeru to što imam, šta bih onda radio? Ne bi smelo ovo da se dešava - zaključuje Miloš.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.