FATIMA JE INVALID, A SIN JOJ JE SLEP: Jedna od najtežih životnih drama odigrava se Brodarevu! (VIDEO)
Foto: Printskrin Jutjub / SANA PRESS

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA!

FATIMA JE INVALID, A SIN JOJ JE SLEP: Jedna od najtežih životnih drama odigrava se Brodarevu! (VIDEO)

Brodarevo, porodica Pijuk. Strašna priča! Sin 45 godina slep, stopostotni invalid. Majka s visokim stepenom invaliditeta
Objavljeno:

Ovako teške priče u Brodarevu nema. Možda ni u Sandžaku. Stara bolesna majka s još bolesnijim sinom vodi bitku. Još kao dete razboleo se i od tada ne vidi, stopostotni je invalid.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printskrin Jutjub / SANA PRESS

Živeli su na selu u trošnoj kući, pa da bi bili bliže lekarima došli u Brodarevo pod kiriju u kuću koja je na prodaju. Da nije komšinice Aide niko o njima ne bi imao da brine, jer još jedan sin radi za nadnicu da bi mogao platiti kiriju, lekove, a socijalna primanja ovih ljudi je nikakva.

NAPREDNJACI ŠIŠAJU PO STANOVIMA? Ova fotka se ludački šeruje po Fejsbuku, KOJA JE ISTINA IZA NJE? (FOTO)

Pokrenuta je i akcija za izgradnju kuće. Izlečiti ih, kaže efendija Bećirović, ne možemo, ali možemo osigurati da imaju svoj, siguran dom.

Plac nedaleko od grada. Da su barem u svome i da, kako kaže, stara majka, Alah da da uđu u svoje i opet budu blizu lekara, bolnice i dobre komšinice Aide.

Nije bilo jednostavno ostaviti ove ljude potpuno bespomoćne. Ipak, kao što smo i dosad i opet ćemo zajedno u akciju pomoći za Fatimu i Mirsada čiji je život satkan od muke, tuge i boli.

(Espreso.co.rs / Sandzakpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.