ZNAČAJNO PRIZNANJE ADRIA MEDIA GRUPI : National Geographic Srbija najbolji od 40 svetskih izdanja NG!
Foto: promo

najbolja lokalna produkcija

ZNAČAJNO PRIZNANJE ADRIA MEDIA GRUPI : National Geographic Srbija najbolji od 40 svetskih izdanja NG!

Ovo priznanje dodeljuje se lokalnim izdanjima magazina National Geographic
Objavljeno: 15:30h

Magazin National Geographic u izdanju Adria Media Grupe, ponovo je osvojio priznanje “Best Edit” za najbolju lokalnu produkciju, u konkurenciji svih međunarodnih redakcija ovog prestižnog časopisa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo priznanje dodeljuje se lokalnim izdanjima magazina National Geographic, a kriterijum je pravljenje reportaže u skladu sa najvišim žurnalističkim standardima po kojima je ovaj brend i poznat.

Srpskom izdanju magazina National Geographic, koji izlazi od 2006. godine, ovo priznanje doneo je foto-esej Marije Đoković o rudarkama u rudnicima Srbije. Ova priča prvi je angažman Marije Đoković za časopis National Geographic Srbija.

- Iako sa sobom ne nosi nikakvu materijalnu nagradu, priznanje "Best Edit" za najbolju lokalnu priču imponuje i motiviše nas. S obzirom na to da smo i ranije dobijali ovo priznanje za reportaže i naslovne strane, raduje me činjenica što možemo da odgovorimo najvišim standardima i što publici u Srbiji možemo da ponudimo kvalitetan sadržaj - ovim povodom kaže Igor Rill, glavni urednik časopisa.

Novi, martovski, broj časopisa National Geographic na kioscima će se naći 3. marta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.