KAPUTE NA GOTOVS, ZIMA IPAK NIJE GOTOVA! Sutra 19 stepeni, a za vikend ŠOK! Pašće 20 cm SNEGA, evo i gde!
Foto: Beta / Nenad Petrović

temperaturni šok

KAPUTE NA GOTOVS, ZIMA IPAK NIJE GOTOVA! Sutra 19 stepeni, a za vikend ŠOK! Pašće 20 cm SNEGA, evo i gde!

Prvo šorts pa pidžama i preko toga pantalone, kakve nas promene očekuju moraćete da se presvlačite usput
Objavljeno: 17:48h

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, uz najvišu dnevnu temperaturu od 15 do 19 stepeni, dok se nove padavine očekuju u petak i subotu, i to 20 do 30 milimetara, a u planinskim predelima i do 20 centimetara novog snega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sutra ujutru se ponegde po kotlinama očekuju slab mraz i kratkotrajna magla. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), najniža temperatura biće od minus dva do osam, a najviša od 15 do 19 stepeni.

I u Beorgadu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar. Najniža temperatura biće osam, a najviša 19 stepeni.

GOVORI BOLJE OD NEKIH SRBA! Francuz u 3 minuta pokazao kako je izgledala decenija učenja srpskog jezika!

foto: giphy

U petak pre podne biće pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne očekuje naoblačenje s kišom i pad temperature. Uveče i tokom noći biće pojačane padavine, a u planinskim predelima sneg.

foto: Beta / Emil Vas

U subotu će biti oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom, stvaranjem i povećanjem visine snežnog pokrivača. Ujutro, sneg će padati ponegde i u nižim predelima zapadne i jugozapadne Srbije, dok se posle podne padavine oslabiti na severu prestanak, a u toku noci prestanak i u ostalim krajevima.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.