UPOZORENJE SVIM VOZAČIMA! Smanjena je vidljivost na putevima, OPASNOST od snega i ODRONA!
Putevi Srbije, Foto: RINA

obratite pažnju!

UPOZORENJE SVIM VOZAČIMA! Smanjena je vidljivost na putevima, OPASNOST od snega i ODRONA!

Vidljivost je smanjena i na pojedinim deonicama u Bačkoj od 50 do 200metara

Objavljeno:

Zbog pojave magle vidljivost je smanjena na putevima zbog čega Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja na pojedinim putnim pravcima.

Kako se navodi u saopštenju magla je smanjila vidljivost na auto-putu E-75, na deonici državna granica sa Mađarskom (granični prelaz Horgoš) - petlja Sirig od 100 do 200 metara i na deonici od Beške do Kovilja na 50 do 150 metara.

Takođe, vidljivost je smanjena i na pojedinim deonicama u Bačkoj od 50 do 200metara.

Vozači se upozoravaju i da budu oprezni zbog mestimične poledice na putevima zbog mogućih niskih temperatura, a posebno duž rečnih tokova, kotlina, klisura.

Magla
foto: Printscreen/Naxikamere

Oprez zbog snega i odrona

Zbog snega na pojedinim deonicama Putevi Srbije upozoravaju na oprez.

Snega ima na deonicama Vlasinsko Jezero - granica sa Bugarskom (Ribarci), na putu Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, kao i na teritoriji Valjeva i Vranja i na nekim putevima trećeg prioriteta.

Debelo Brdo, Sneg, Zima
foto: RINA

Kako se navodi u saopštenju saobraćaj je obustavljen na deonici od Sopota do Pirota, zbog sanacije pruge a usled prethodnog prevrtanja vagona, zbog čega se preporučuje alternativni putni pravac od Sopotske petlje do Pirota.

Oprezna vožnja se savetuje i u okolini Zaječara zbog sitnih odrona, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima, a najviše ih ima na putu I B 34 (Đerdapska magistrala).

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.