PRAVA SLIKA SRBIJE: NASTAVNICA štrajkač UŠLA U PAROVE da bi zaradila za život!
Foto: Espreso.co.rs

nema leba bez motike

PRAVA SLIKA SRBIJE: NASTAVNICA štrajkač UŠLA U PAROVE da bi zaradila za život!

Posle prekršajne prijave i pokretanja disciplinskog postupka trajno je ostala bez licence i mogućnosti predavanja u bilo kojoj obrazovnoj ustanovi
Objavljeno: 10:56h

Srbijo, dotakla si dno!

O tome svedoči činjenica da se nastavnica hemije Smilja Janković, koja je predavala u nekoliko srednjih škola u okolini Novog Sada prijavila za učešće u rijalitiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Smilja je pre dve godine zbog loših odnosa sa direktorkom jedne škole u kojoj je radila, a potom i krivične prijave koja je podneta protiv nje dobila otkaz, a potom joj je oduzeta licenca za rad.

Sistem je potpuno ogolio, a pravdu pokušava da istera štrajkom. Tako je dane sa kolegama provodila ispred Vlade Srbije, ne bi li Ministarstvo prosvete razmotrilo i njen slučaj.

Kako je rekla za Espreso, prijava protiv nje stigla je iznenada, od majke čijem je sinu dala četvorku na kraju godine.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Posle prekršajne prijave i pokretanja disciplinskog postupka trajno je ostala bez licence i mogućnosti predavanja u bilo kojoj obrazovnoj ustanovi.

- Od tada se nisam libila nikakvog posla. Bila sam spremačica, radila u šanku. Ovaj sistem me je potpuno upropastio. Od nastavnika kog učenici vole spala sam na pranje čaša. Ipak, morala sam da radim nešto da bih preživela. Zato, da bih došla do para i ovaj proces i moju borbu sa sistemom izgurala do kraja, planiram da se prijavim u rijaliti. Ovih dana ću otići da se prijavim u "Parove". Ne bi im tamo škodio neki intelektualac, a taman mogu i da zaradim - rekla je Smilja za Espreso.

U međuvremenu nastavnici Smilji i njenim kolegama koje su štrajkovale glađu vraćene su licence za rad do pravnosnažnog okončanja parničnog postupka, ali ona je ušla u vilu u Zemunu.

foto: Printscreen

Prva rijaliti nastavnica - prava slika Srbije!

Bonus video:

Muamer Zukorlić rođen na Sretenje

(S. Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.