NASTAVAK ISPOVESTI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Ovako sam sa 12 godina spasao DRUGOVE iz POLICIJSKE stanice! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / kristijan.krile

evo kako je sve počelo

NASTAVAK ISPOVESTI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Ovako sam sa 12 godina spasao DRUGOVE iz POLICIJSKE stanice! (FOTO)

- Moj greh je što sam od malih nogu toliko bio glupo i naivno solidaran da sam čak i kad bi moja sestra Kristina nešto razbila u kući priznavao nedelo i dobijao batine i kazne od veoma prekog oca.
Objavljeno:

Kristijan Golubović poručio je direktno iz „Zabele” učesnicima „Parova” da uskoro izlazi. On je to poručio, iako mu je ostalo još tri godine i deset meseci, i samouvereno rekao: „Eto mene u emisiji pre nego što se ovaj peti serijal završi, a za gostovanje ću biti plaćen kao svi vi zajedno!”

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U autobiografskom pismu Kristijan otkriva da je još kao dete prihvatao na sebe sva „nedela“ rođene sestre Kristine i umesto nje dobijao batine, a dva druga spasao zatvora sa svega 12 godina, priznajući da ga je ta negativna popularnost skupo koštala u životu.

foto: Damir Dervišagić

- Moj greh se izgleda sastoji u tome što sam 1990. u klubu „Mažestik” manguplukom i čistim srcem, uz pomoć jednog krateža, naterao uvažene „kriminalce” i buduće „biznismene”, koji su onoj, kao i narednoj vlasti raznim kriminalom i ubistvima pribaviti imovinsku i ostalu korist, da legnu na pod i lakšim treningom „švedske gimnastike” stanje podvaljke i stomačine! Svi su bili naoružani do zuba, čak i sa više pištolja, što su, izgleda, zaboravili usled prekomerne doze straha! U svom životu nikada nisam silovao i oteo nekome nešto. A, među onima na kojima sam ja istresao bes sigurno nije bilo poštenog naroda i cvećki, već čist ološ, što je pokazalo i vreme, jer od stotinak tih zvučnih kriminalnih imena i biznismena danas je svega njih nekoliko živo!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.