ŠOKANTNA ISPOVEST KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Krađe, silovanja, ubistva?! Napokon otkrio šta je sve radio! (FOTO)
Foto: Printscreen / Youtube / Kristijan Golubovic

aUTOBIOGRAFSKO PISMO

ŠOKANTNA ISPOVEST KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Krađe, silovanja, ubistva?! Napokon otkrio šta je sve radio! (FOTO)

Još kao dete, zbog harizme kojom sam zračio i otvarao put mojim avanturističko-adrenalinskim ludarijama, imao sam želju da sve lepo i ružne bude na neki poseban - moj način!
Objavljeno: 23:28h

Kristijan Golubović, koga su mediji prozvali rijaliti kriminalcem jer se od početka nove sezone "Parova" direktno iz "Zabele" prepucava sa takmičarima i replicira skoro na svaku njihovu prozivku, ponovo je zaintrigirao javnost tvrdnjama da robija u luksuzu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U pismu priznaje da je činio nedela, navodeći: "Jeste, istina je: krao sam, tukao, možda ubijao...", ali na kraju pokajnički poručuje mladima da ne ulaze u kriminal!

foto: Dragan Kadić

"O mom životu bi trebalo slušati dva normalna života! Na svako pitanje bih mogao da pričam i po nekoliko dana da bi slušaoci shvatili da postoji čovek koji je totalno prošetao između raja i pakla, i to više stotina puta. Živeo sam i doživeo stvari, kao iz hiljadu različitih života! Rođen sam sa super talentima! Posebno mi je istaknut onaj za snalaženje svuda i na svakom mestu, čak i na mestima gde normalnom čoveku vrlo brzo propadaju telo i um. Novac sam mogao da stvorim uvek, i to na bilo koji način - pošten ili nepošten. Još kao dete, zbog harizme kojom sam zračio i otvarao put mojim avanturističko-adrenalinskim ludarijama, imao sam želju da sve lepo i ružne bude na neki poseban - moj način!"

foto: Printscreen / Instagram / kristijan.krile

"Vrlo brzo sam postao ne kriminalac, već antiheroj ulice! Pored svih i svačijih saveta, ja sam trčao po svom ubeđenju... Svet ću obići dva puta, od Japana do Los Anđelesa, trošeći suludo milione različitih valuta u društvu većinom lažnih prijatelja i hiljade žena, ovog ili onog morala! Adrenalina sam imao toliko da bi zaludeo bes svih zveri na planeti! Gas do daske, a kočnicu nisam koristio. Živelo se bez snova, jer snovi su bili java, veća i veća posle svake nove avanture! Baš zbog tih retkih trenutaka ne bih menjao ovaj svoj, kako ga nabeđene "dobrice" i "cvećke" nazivaju, "propali život" pun robije. Nažalost, gde je lepo, tu je i ružno, pa sam i te kako osetio i ukus bola, patnje i najmizernije nepravde!"

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.