BRAT ME SILOVAO KAD SAM IMALA ŠEST GODINA, RODITELJI ĆUTALI: Srpkinja u programu uživo šokirala voditelje i celu zemlju! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

strašna ispovest

BRAT ME SILOVAO KAD SAM IMALA ŠEST GODINA, RODITELJI ĆUTALI: Srpkinja u programu uživo šokirala voditelje i celu zemlju! (VIDEO)

- Roditelji su znali sve, ali su ćutali. Želeli su da ga zaštite. Ja sam bila dete i nisam znala šta da radim - kazala je ona
Objavljeno:

Uključenje jedne gledateljke u jutarnji program Pink televizije šokiralo je sve. Tema je bila incest, a ona je podelila svoje iskustvo:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam samo šest godina. Danas imam 36 godina i još uvek živim sa tim. To mi je upropastilo život - ispričala je ona uživo u programu.

- Roditelji su znali sve, ali su ćutali. Želeli su da ga zaštite. Ja sam bila dete i nisam znala šta da radim. Roditelji su danas mrtvi, ali ja nastavljam da živim sa tim. Muž me je ostavio kada je saznao za ovo - ispričala je nesrećna žena.

Svima koji prolaze kroz isto poručila je:

- Želim da kažem ženama da niša ne trpe. Ne želim da niko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu da sa svima podelim ono kroz šta sam prošla.

Poslušajte ovo uključenje od 9. minuta snimka:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.