Praznično raspoloženje kroz kameru Stevana Pialea
Stevan Piale, Foto: Promo

praznična euforija

Praznično raspoloženje kroz kameru Stevana Pialea

Prva stvar koja mi pada na pamet je jedna proslava Nove godine kod nas u stanu, koju i danas imamo snimljenu na kaseti

Objavljeno:

Decembar je mesec koji simbolizuje praznična euforija i mnoštvo lepih uspomena koje pravimo sa nama dragim ljudima. Ono što nam ostaje za ceo život jesu sećanja, a uz neke od najnovijih gedžeta moguće je zabeležiti ih verodostojno. Stevan Piale, naš poznati glumac, prisetio se nekih od najzanimljivijih događaja koji ga vezuju za novogodišnji period, a evo koji su njegovi saveti kako da provedete praznike na najbolji mogući način.

Koje su ti najdraže uspomene kada se setiš novogodišnjih praznika i euforije oko dočeka, I kako ih čuvaš?

Prva stvar koja mi pada na pamet je jedna proslava Nove godine kod nas u stanu, koju i danas imamo snimljenu na kaseti. Dugo nisam gledao taj snimak jer ga nismo nikada prebacili sa kasete na CD ili USB, ali sam ga u detinjstvu toliko puta gledao da znam tu Novu godinu napamet. Neverovatno je koliko se vreme promenilo, jer danas samo uz pomoć dobrog telefona u svakom trenutku možemo da zabeležimo svaki važan trenutak.

Kako voliš sada da slaviš, da li je to sa porodicom i prijateljima u kućnoj atmosferi ili ipak neki izlazak?

Volim provod sa društvom, ali ipak više volim da dođem kući i uživam sa porodicom.

Mnogo radim i onda pokusavam da najveći deo slobodnog vremena provedem sa devojkama kod kuće. Radujem se Novoj godini jer ću dobiti nekoliko dana slobodno, i sve ću da ih iskoristim u kućnoj atmosferi.

Ne bojte se, nećete ostati uskraćeni za fotografije jer na Huawei Mate 50 Pro telefonu imam najbolju kameru ikada i obećavam i sebi a i vama da ću ovekovečiti deo novogodišnje atmosfere.

Šta su tvoji predlozi za idealan novogodišnji poklon?

Moj predlog je da lepo razmislite kada kupujete poklone i da kupite ljudima ono što im treba, a ne ono što traže. U današnje vreme, zbog tempa života često zaboravljamo da uživamo u trenutku. Zato, želim da vas sve podsetim da provedete ovo praznično vreme sa najmilijima, i da osluškujete njihove želje.

Ja sam već spremio neke poklone i mogu da otkrijem da je jedan od tih poklona Huawei Mate 50 Pro, baš zbog toga što su uspomene ono što nam niko ne može oduzeti.

Kroz kameru nekog kvalitetnog uređaja, moguće je zabeležiti svaki detalj novogodišnjih praznika. Uz Huawei Mate 50 Pro, bezbrižno možete uživati sa prijateljima i porodicom, a nakon nekog vremena i prisetiti se svih lepih trenutaka koji vam je neki period u životu doneo. Kako je su praznici doba darivanja, savršen poklon koji možete pružiti nekome jeste uspomena, koja zauvek ostaje zabeležena.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.