METEOROLOG ĐURIĆ NAJAVIO ZAHLAĐENJE: Evo šta će se desiti u toku NOĆI!
Đorđe Đurić, Foto: Ana Paunković-Kurir televizija

ZAHLEĐENJE

METEOROLOG ĐURIĆ NAJAVIO ZAHLAĐENJE: Evo šta će se desiti u toku NOĆI!

Naime, kako je ranije meteorolog Đorđe Đurić objasnio za Telegraf.rs, u toku večeri doći će do jake promene vremena u Srbiji

Objavljeno:

Nakon veoma toplog dana, sa neverovatnih 20 stepeni u plusu, u Srbiji će, i bukvalno preko noći, zahladneti. O tome postoji i neverovatan snimak, gde je zabeleženo kako visoka temperatura odjednom prelazi u minus.

Naime, kako je ranije meteorolog Đorđe Đurić objasnio za Telegraf.rs, u toku večeri doći će do jake promene vremena u Srbiji.

- Centar ciklona nalaziće se nad Vojvodinom i ispred centra duvaće veoma jak jugoistočni vetar, koji bi u Pomoravlju, Podunavlju, u Braničevskom okrugu, na jugu Banata i u brdsko-planinskim predelima imao i olujne udare preko 70 km/h, dok će iza centra ciklona vetar biti u skretanju na veoma jak severozapadni i to prvo na području Bačke, Srema, Mačve i Podrinja. Kako se centar ciklona bude tokom noći izmeštao dalje na severoistok, tako će hladni front prodarati i do centralnih predela Srbije, uz jako zahlađenje i skretanje jugoistočnog vetra na jak severozapadni. Temperature će biti u padu u padu za 10 do 15 stepeni - dodaje meteorolog.

Đorđe Đurić
Đorđe Đurićfoto: TV PINK PRINTSCREEN

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.