NAJTUŽNIJA SLIKA ZDRAVSTVA U SRBIJI: Misica šokirala javnost detaljima o smrti svoje bake!  (FOTO)
Foto: Fejsbuk / Bojana Bojanić

BEZ ADEKVATNE NEGE!

NAJTUŽNIJA SLIKA ZDRAVSTVA U SRBIJI: Misica šokirala javnost detaljima o smrti svoje bake! (FOTO)

Penzionerka Gordana Bojanić preminula je nakon što je bila u komi, jer, kako tvrdi njena porodica, u Opštoj bolnici u Priboju, gde je ležala danima, nije imala adekvatnu lekarsku negu
Objavljeno:

Lekari užičke bolnice, u koju je baka prebačena, jedva su se izborili za njen život, ali je danas, na žalost, njena unuka Bojana Bojanić saopštila tužnu vest.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Facebook/Bojana Bojanić

- Baka je preminula. Želim da se zahvalim Užičkoj bolnici, lekarima i kompletnom osoblju koji su dali svoj maksimum da se ona oporavi. Na našu žalost bilo je prekasno – napisala je Bojana Bojanić na svom Fejsbuk profilu.

Njen Fejsbuk profil je otvoren i veoma posećen, s obzirom na to da se radi o poznatoj ličnosti. Bojana Bojanić je naša misica, koja je ove godine trebalo da nas predstavlja na izboru za Mis univerzuma, ali je bila sprečena zbog povrede ruke, objavio je nedavno „Puls“.

Direktor: Ispitaćemo slučaj i kazniti odgovorne

ŠAMARAM PROFESORA NA ČASU, NAJVEĆA SAM FACA! Ko su huligani koji terorišu celu Srbiju? (FOTO)

Direktor bolnice je juče, naložio da se ispita slučaj lečenja ove penzionerke, a medicinska sestra koja je bila zadužena da brine o nojoj najverovatnije će biti smenjena.

Naime, kako je Bojana Bojanić navela na svom profilu na Fejsbuku profilu, njena baka je bila prinuđena da boravi u pribojskoj bolnici, u kojoj su, kako tvrdi, o njoj vodili „brigu“ neadekvatni i nekompetentni lekari, koji joj čak nisu ni postavili dijagnozu, piše Alo.

– Pre svega, nije mi jasno iz kojeg razloga žena koja ne treba da se operiše, niti je operisana, leži na hirurgiji?! Kada smo pitali lekarku koja je bila zadužena za to odeljenje: „Šta je sa njom i iz kojeg razloga joj dajete ‘bensedine’ od 10 miligrama?“, ona nije imala adekvatan odgovor – počinje Bojana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.