Pojačan intenzitet saobraćaja, popodne kiša!
Foto: Filip Plavčić

AMSS poručuje

Pojačan intenzitet saobraćaja, popodne kiša!

Vozačima se savetuje da voze sporije uz držanje većeg odstojanja na đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelim
Objavljeno: 07:07h

Početak radne nedelje donosi veći broj vozila i pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i glavnim putnim pravcima u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na severu se povremeno očekuje kiša dok se, prema prognozi meteorologa, tokom večeri sa zapada i jugozapada očekuje jače naoblačenje sa kišom u svim predelima Srbije.

Temperature će, kao i prethodnih dana, biti više u odnosu na prosek za ovo doba godine što će usloviti dobru vidljivost i prohodnost puteva.

Magla može smanjivati vidljivost duž rečnih tokova, a mokri kolovozi mogu doprineti povećanom broju saobraćajnih nezgoda jer se zaustavni put vozila u velikoj meri povećava, a stabilnost vozila smanjuje.

Opasnost od odrona je i dalje velika na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure.

Iz AMSS vozačima savetuju da voze soprije uz držanje većeg odstojanja na đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelima.

Prohodnost na autoputevima i državnim putevima I i II reda je dobra, saobraćaj se odvija bez zastoja sa minimalnim vremenom zadržavanja na naplatnim rampama.

BONUS VIDEO:

U ovim gradovima Srbije u januaru se desio BEJBI BUM!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.