Danas oblačno i toplo, najviša dnevna 15 stepeni!
Foto: Beta

Vremenska prognoza

Danas oblačno i toplo, najviša dnevna 15 stepeni!

U Beogradu će biti pretežno oblačno i toplo, ujutru povremeno sa slabom kišom, tokom dana suvo, a uveče i tokom noći sa novim padavinama
Objavljeno:

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, toplo i u većini mesta suvo, samo ujutru i pre podne na severu još ponegde sa slabom kišom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Sredinom dana u centralnim i južnim krajevima sa sunčanim periodima, a po podne na jugozapadu i zapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima, očekuju se nove padavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar, a na jugu Banata i sa olujnim udarima, po podne na krajnjem severu u skretanju na severoistočni. Jutarnja temperatura u većini mesta kretaće se od 3 do 6 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko nule. Najviša dnevna od 8 C na severu i istoku do 15 stepeni na jugu. U Beogradu će biti pretežno oblačno i toplo, ujutru povremeno sa slabom kišom, tokom dana suvo, a uveče i tokom noći sa novim padavinama. Jutarnja temperatura će biti oko 6 stepeni, a najviša dnevna oko 13 stepeni. Prema izgledima vremena za narednih nedelju dana, biće hladnije. Prva dva dana oblacno, u utorak mestimicno sa kišom, a u planinskim predelima sa snegom. Po podne i uveče sneg se očekuje i u nižim predelima, prvo na zapadu zatim i u ostalim krajevima. U sredu postepeni prestanak padavina a u četvrtak i delimično razvedravanje. Zatim do kraja perioda suvo i hladno sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom malo ispod prosečnih vrednosti, u većini mesta od 1 do 5 stepeni, a u Timočkoj Krajini oko -2 C. U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

BONUS VIDEO:

U ovim gradovima Srbije u januaru se desio BEJBI BUM!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.