LEPA, NAJLEPŠA VEST! U ovim gradovima Srbije u januaru se desio BEJBI BUM!
Foto: Marina Lopičić

bravo srbijo!

LEPA, NAJLEPŠA VEST! U ovim gradovima Srbije u januaru se desio BEJBI BUM!

Povećan broj novorođenčadi zabeležen je u porodilištima u Beogradu, Nišu, Vranju, Leskovcu, dok je u porodilištima u Novom Sadu, Kragujevcu i Čačku rodjeno manje beba nego u istom periodu prošle godine
Objavljeno:

U poslednjoj nedelji januara u najvećim porodilištima u Srbiji rođeno je više od 500 beba, što je znatno više nego u istom periodu prošle godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema pisanju "Večernjih novosti" povećan broj novorođenčadi zabeležen je u porodilištima u Beogradu, Nišu, Vranju, Leskovcu, dok je u porodilištima u Novom Sadu, Kragujevcu i Čačku rodjeno manje beba nego u istom periodu prošle godine.

SRBIJO, da li se STIDIŠ? Plafon se srušio u sobi dvogodišnje bebe, a niko od nadležnih ne reaguje! (FOTO)

Kako se navodi, zabeležen je i porast porođaja u toku dana u dva najveća porodilišta u Beogradu - GAK "Narodni front" i u Višegradskoj. V.D.direktora beogradskog porodilissta "Narodni front" Snežana Rakić rekla je za taj list da je toj ustanovi potrebno više prostora.

- Imamo potrebu za većom zgradom. Iz Vlade su to prepoznali i zato će se uskoro razmatrati adaptacija novog prostora, moguće u Novom Beogradu. U ovoj zgradi nije samo porodilište već i Univerzitetska klinika, gde se uz oko 7.000 porođaja godišnje, obavi i 25 hirurških operacija dnevno - rekla je Rakić.

BONUS VIDEO: Predsednik udruženja Levijatan u intervjuu za Espreso

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.