PROLEĆNI DAN: U Srbiji oblačno, bez kiše, najviša dnevna 16 stepeni!
Foto: Filip Plavčić

Vremenska prognoza

PROLEĆNI DAN: U Srbiji oblačno, bez kiše, najviša dnevna 16 stepeni!

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno, uglavnom suvo i još malo toplije, najniža temperatura biće osam, najviša 16 stepeni, uz slab i umeren jugoistočni vetar
Objavljeno: 07:09h

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i još malo toplije, najniža temperatura biće od minus tri do osam, najviša od 10 do 16, dok će u Timočkoj Krajini biti tri stepena, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U većini mesta biće suvo, samo ponegde se očekuje kratkotrajna slaba kiša. Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni. U Beogradu će danas biti pretežno oblačno, uglavnom suvo i još malo toplije, najniža temperatura biće osam, najviša 16 stepeni, uz slab i umeren jugoistočni vetar. Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti pretežno oblačno, mestimično se očekuje kiša, a u planinskim predelima sneg. U utorak po podne i u sredu biće sneg i u nižim predelima. Više padavina očekuje se od ponedeljka uveče do utorka uveče, dok će u četvrtak i petak biti uglavnom suvo. Do ponedeljka će biti relativno toplo sa temperaturom iznad i znatno iznad prosečnih vrednosti, od utorka u osetnijem padu, a najviše dnevne vrednosti oko ili malo ispod prosečenih vrednosti.

BONUS VIDEO:

DEPONIJA U SRCU BEOGRADA! U podzemni prolaz kod Vuka ni pacovi ne smeju da privire (1. deo)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.