PUŠAČE BI TREBALO SLATI U LOGORE: Građani su nam dali urnebesne odgovore o pušenju u kafićima! (VIDEO ANKETA)
Foto: Profimedia, Espreso

HIT DO HITA!

PUŠAČE BI TREBALO SLATI U LOGORE: Građani su nam dali urnebesne odgovore o pušenju u kafićima! (VIDEO ANKETA)

Iako je kod naših sugrađana preovladavao mišljenje da pušačima treba "stati na put", neki su ipak stali u odbranu ljubitelja cigareta
Objavljeno: 15:37h

Aleksandar Vulin je izjavio kako Vlada Srbije ne razmatra mogućnost potpune zabrane pušenja na javnim mestima i da nema potrebe da se tako nešto uradi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Po njegovom mišljenju, zakonska regulativa za tu oblast dobro funkcioniše u našim ugostiteljskim objektima.

Ova vest je obradovala mnoge pušače, a mi smo izašli na na ulicu kako bi pitali sugrađane da li bi zabranili pušenje u kafićima. Većina njih je imala izričite odgovore kako bi zabranili pušenje na javnim mestima uopšte.

Pogledajte video

- Zabranila bih pušenje totalno. Danas svi puše, samo bebe u pelenama ne puše. Još kad babetine zapale, užas. Moj rođak koji je vojno lice je lepo rekao,"bolje žena ku*va, nego žena pušač", izričita, i vrlo radikalna je bila jedna gospođa.

Vulin ima vest koja će obradovati sve pušače!

Još urnebesniji odgovor nam je dao sugrađanin koji bi kako kaže, sve pušače poslao u specijalizovane logore kako bi se otarasili tog zla. Ipak, bio je popustljiv, pa nam je rekao da tamo ne bi bilo kazni, već bi atmosfera bila humana, idilična i harmonična.

Ipak, bilo je drugačijih odgovora. Neki sugrađani koji su pritom nepušači, nemaju ništa protiv ako bi pušači nastavili da konzumiraju cigarete u pušačkim delovima kafića.

- Ljudi imaju pravo da puše u tom delu. Dim ne može da dopre do nepušača i to je njihovo pravo, rekao je jedan gospodin.

Neki sugrađani su imali ekstremniji stav, dok su drugi podržali slobodu izbora kada je u pitanju pušenje na javnim mestima ili na ulici.

Bonus video

Anketa iz Šilerove: Kako smo živeli u istoj ulici sa zemunskim klanom

(J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.