MORA DA SE GINE ZA KOSOVO, MI MATORI PRVI: Pitali smo građane da li se plaše novog rata na jugu Srbije? (ANKETA) (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić, Espreso.co.rs

ESPRESO anketa

MORA DA SE GINE ZA KOSOVO, MI MATORI PRVI: Pitali smo građane da li se plaše novog rata na jugu Srbije? (ANKETA) (VIDEO)

Obzirom na trenutnu tenziju koja se dešava na KiM, sugrađani su uplašeni da bi moglo da dođe do sukoba!
Objavljeno: 22:49h

Srbi u Kosovskoj Mitrovici su uznemireni. Albanci su na poslednjoj rundi dijaloga, kategorički odbili sve i stavili do znanja da ono što je korisno za Srbe, posebno Zajednica srpskih opština, neće biti sprovedeno. To je izazvalo revolt Srba na Kosovu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I NATO zvaničnici kazali su da je situacija dramatična, a kako su preneli mediji, i žandarmi su krenuli na jug Srbije zbog nastalih tenzija.

NAPETO U KOSOVSKOJ MITROVICI: Žandarmi krenuli na jug Srbije! Srbi masovno kreću na most? (UŽIVO) (FOTO)

Zato smo izašli na ulice Beograda i pitali građane da li ih brine ovakvo stanje, i da li nam se sprema novi rat na Kosovu:

Neki sugrađani su nam rekli kako se iskreno pribojavaju novih sukoba, kao i da su spremni da krenu u odbranu teritorije.

- Trebamo da branimo svoju državu. Mora da se gine, nema priče, a ja predlažem da prvo mi matori ginemo, rekao nam je jedan sugrađanin.

Iako dosta njih strahuje od mogućeg sukoba, neki su ostali optimisti po tom pitanju.

- Smatram da će se postojeći problem rešiti i da Srbija vodi politiku koja ne može da dovede do sukoba. Neće biti nikakvog rata.

Iako je bilo onih koji nisu preterano optimistični zbog novonastale situacije, mnogi građani su uvereni da do rata više nikada neće doći i da će politika dijaloga na kraju biti uspešna.

Bonus video:

Sanda Rašković Ivić čita tvitove o sebi

(J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.