Građani telima blokirali ogradu! Incident u kasarni u Novom Sadu! (FOTO)
Foto: Fonet

muškarac i žena pretili

Građani telima blokirali ogradu! Incident u kasarni u Novom Sadu! (FOTO)

Incident u kojem je došlo do verbalnih pretnji dogodio se danas u novosadskoj kasarni "Vojvoda Bojović" u Ulici Vojvode Bojovića
Objavljeno:

Sve se dogodilo oko 12:30 časova, kada su stanari primetili da se dve nepoznate osobe, muškarac i žena, šetaju po kasarni i premeravaju je. Penzionisana vojna lica i njihove porodice koji žive u kasarni, kako su rekli, zatražili su od nepoznatih ljudi da se predstave, što su ovi odbili.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stanari su zbog toga pozvali vojnu komandu u Novom Sadu, nakon čega su, kako kažu, shvatili da ni oni ne znaju da radnici ministarstva premeravaju objekat ili da bi to trebalo da rade.

foto: Fonet

"To nam je bilo jako sumnjivo, zbog čega vojska u Novom Sadu ne zna za to. Tražili smo da nam pokažu nalog za premeravanje, što se nije dogodilo. Oni su nam kao dokaz da rade u Ministarstvu odbrane pokazivali 'stojadina' sa vojnim tablicama. Nama je rečeno da uzmemo njihove podatke, a ako ne žele da daju onda da im ne dozvolimo da izađu iz prostora kasarne dok ne dođe policija", priča jedan od svedoka.

Ovu komandu oni su izvršili. Telima su blokirali ogradu kasarne i nisu dozvolili muškarcu i ženi da je napuste. Dok se čekala policija došlo je do komešanja između stanara i nepoznatih osoba. Stanari tvrde da su dobijali pretnje, zbog čega su spremni da svedoče u policiji i pokrenu prekršajni postupak.

Sve se smirilo kada je pristigla policija, a zajedno sa njom i vojna policija. I od jedne i od druge strane uzete su izjave, a stanari navode da im je ova neprijatnost izazvala strah.

"Nije nam svejedno kada neko šeta po dvorištu i tek tako premerava nešto. Da su se predstavili i rekli šta rade bilo bi drugačije. Mi vodimo računa o ovom objektu i smatramo da smo odgovorni za njega. Bilo ko može da stavi tablicu ministarstva i da ide naokolo i radi šta hoće", dodala je jedna od stanarki.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.