VIDELA SAM NOGICE KAKO VIRE, NISAM ZNALA DA LI MI JE DETE ŽIVO: Ispovest Beograđanke kojoj se u dečjoj sobi obrušio plafon! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

stravično!

VIDELA SAM NOGICE KAKO VIRE, NISAM ZNALA DA LI MI JE DETE ŽIVO: Ispovest Beograđanke kojoj se u dečjoj sobi obrušio plafon! (FOTO) (VIDEO)

Ova porodica živi u strahu i čeka da li će još neki deo plafona da otpadne. U firmi koja je izgradila zgradu - muk!
Objavljeno: 22:19h

Srbiju je šokirala priča sa Bežanijske kose, kada je plafon stana pao iz čista mira, i to u sobi u kojoj je spavala beba. Pukom srećom dete je nepovređeno, ali izbezumljena majka traži odgovore - kako je moguće da se desio takav propust, i čiji je peh to što je njeno dete umalo nastradalo usred stana.

SRBIJO, da li se STIDIŠ? Plafon se srušio u sobi dvogodišnje bebe, a niko od nadležnih ne reaguje! (FOTO)

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naša ekipa danas je posetila Mašu Zarić u čijem se stanu dogodila ova nezamisliva nezgoda, koja nam je prepričala celokupnu dramu. Ona nam je prethodno objasnila da ni u firmi koja je izgradila stan, niti u inspekcijama kojima se obraćala - niko nije reagovao na ovaj incident!

Maša je utrčala u sobu kada je čula ogromnu buku i videla oblak prašine ispod vrata. Ono što je osetila u tom trenutku ne može da se opiše rečima.

- Utrčala sam u sobu i odsekla sam se. Nisam znala da li ću zateći dete živo. Videla sam samo noge koje vire sa kreveta i - tišina. Ni glasa. Hvala Bogu, spavao je i sve je bilo u redu, ali je malo falilo. Komadići plafona su bili u krevetu, ali nije bilo posledica.

SRBIJO, da li se STIDIŠ? Plafon se srušio u sobi dvogodišnje bebe, a niko od nadležnih ne reaguje! (FOTO)

Maša je takođe rekla kako su njena deca plakala jer su se uplašila za život brata. I dalje su pod stresom i ne osećaju se sigurnim. Takođe, ona nije spavala od kada se desio incident jer se plaši.

foto: Espreso

Ovo što se desilo je bio "ruski rulet" i vrlo je moguće da sutradan otpadne plafon u drugoj sobi. Ova porodica živi u strahu, a niko joj nije izašao u susret.

- Pozovem firmu koja je gradila zgradu i kazem da se obrušio plafon u sobi u kojoj mi spava dete, a žena mi kaze: I? Moje traume će proći, ali šta ako se ovo desi nekom drugom, ova firma je samo ovde izgradila tri identične zgrade? - pita se Maša koja će se, kako kaže, boriti da se ovo ne desi nijednoj drugoj mami.

Niko nije želeo da preuzme odgovornost. Maša je prvo pozvala Gradsko stambeno preduzeće, koje radi 24h, ali su joj rekli kako nemaju veze sa njenim slučajem jer se plafon nije obrušio zbog zemljotresa ili poplava. Zatim je pozvala komunalnu policiju koja ju je uputila na komunalnu inspekciju. Ujutru je otšla u opštinu na Novom Beogradu kod komunalne inspektorke koja joj je saopštila kako ona nije slučaj za njih.

foto: Espreso

Ona je prebacuje je kod Građevinske inspekcije koja takođe nije nadležna, da bi je zatim poslali kod pravnika. On joj savetuje da unajmi advokata i tuži firmu koja je izgradila zgradu, ali obzirom na dužinu procesa i troškove, Maša odlučuje da se ne upušta u takav proces.

Direktori nisu tu (?)

U firmi koja je izgradila pomenutu zgradu danas nismo došli do informacije o ovom slučaju.

- Ne mogu da vam dam nikakve informacije, žena jeste zvala, ali još nema nikakve pismene žalbe - rekla nam je službenica na centrali, koja nije mogla da nas uputi na direktora ili nekog odgovornog u firmi koji bi nam dao adekvatan odgovor. Danas, kako tvrdi, nisu u firmi.

Bonus video: Mladi iz Inicijative za ljudska prava o incidentu u Beškoj

(Ekipa Espresa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.