NEŠIĆI SU JEDNA OD NAJBROJNIJIH PORODICA SRBIJE! Dobili deseto dete, žive od 200 EVRA mesečno! (FOTO)
Foto: OK radio / S.Tasić

redak slučaj

NEŠIĆI SU JEDNA OD NAJBROJNIJIH PORODICA SRBIJE! Dobili deseto dete, žive od 200 EVRA mesečno! (FOTO)

Negoslava (41 ) i Goran Nešić (47) iz Vladičinog Hana, dobili su deseto dete, a za Porodilište u Vranju to je bio nesvakidašnji događaj, jer se retko dešava da imaju takvu porodilju
Objavljeno: 14:19h

Dečak Konstantin ima samo nekoliko dana i ljubimac je ove najbrojnijih porodice u Hanu, a i jedne od najbrojnijih na jugu Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U porodici Nešića sada je nerešeno, jer ima pet devojčica i pet dečaka. Najstarija Aleksandra ima 16, Jeleni je devet, Lena ima šest, Dunja pet godina, Kristina je treća godina. Dečaci su Luka (14), Veljko (12), Andrija (10), a najstariji Milan (17) i tek rođeni Konstantin. Negoslava kaže da je osmoro dece rodila u Surdulici, a poslednje dvoje u Vranju, zbog boljih uslova u ovdašnjem porodilištu, za slučaj nepredviđenih okolnosti oko porođaja. - I Konstantina sam rodila prirodnim putem, presrećna sam. U početku braka nismo planirali ovoliku porodicu, ali nam se ona desila - kaže Negoslava. Ona i suprug nemaju stalno zaposlenje, teško se živi ali, kako nažu Nešići, dece nikad dosta.

foto: OK radio / S.Tasić

Goran Nešić trenutno radi u bugarskoj “Euro aliansi” , koja izvodi radove na probijanju tunela na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri. - Tu će posla biti još nekoliko meseci, ali će autoput uskoro biti završen, pa neće ni tu više biti posla. Jedini redovni prihodi u porodici su dečiji dodatak i socijalna pomoć, sve skupa oko 200 evra mesečno.

foto: OK radio / S.Tasić

Najteže mi je to što nemam stalan posao. Leti je nekako i lakše, jer odlazim u šumu da berem drva, a tu su i prihodi od poljoprivrede - kaže Goran.

Dolasku novog člana porodice najviše su se obradovala najmlađa deca. Ne odvajaju se od njega.

Bonus video:

Ovim ispadima političara smo se smejali

(Espreso.co.rs / OK radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.