MAMA BOLI ME, A SUZE ME PEKU: Sin joj godinu i po dana iz škole dolazi u modricama! I NIKO NE REAGUJE! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

OVO JE SRAMOTA!

MAMA BOLI ME, A SUZE ME PEKU: Sin joj godinu i po dana iz škole dolazi u modricama! I NIKO NE REAGUJE! (FOTO)

- Dete mi tuku u školi godinu i po dana, a sad negiraju da se nasilje dešava - kaže neutešna majka
Objavljeno:

Zamislite da vam dete iz škole dođe u modricama? Da li biste mogli da savladate bes, da preživite nemoć? Pravu dramu već više od godinu dana preživljava Valjevka S.T.

- Ovo je moje dete. Žrtva je vršnjačkog nasilja. Škola je reagovala obećanjima da se to neće ponoviti, a ponavlja se svaki dan - napisala je jedna ona na svom FB profilu, uz fotografiju svog pretučenog sina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Privatna arhiva

Ona je obavestila javnost da iako njeno dete dobija batine i na putu do kuće, i u školi, nasilnici i dalje imaju primerno vladanje.

- Mama, boli, a suze me peku - kazao je njen sin jednom prilikom.

Ova zabrinuta majka je iz Valjeva, a kaže da se plaši da pošalje svoju kćerku u školu, nakon ovakvog iskustva.

Ona je otkrila da ovo traje od oktobra 2015. godine. Čak je jednom tražio majci da ga nauči da se tuče, kako bi se odbranio od nasilnika.

- U školi negiraju sve. Ovo na slikama je ništa kakve je modirice imao. Milion puta smo se žalili, ali nam u školi kažu da to nije vršnjačko nasilje. Ostala sam bez reči. U šoku sam od njihove priče. Imali su godinu i po dana da reaguju, ja ne izbijam iz škole - kaže naša sagovornica koja je sinoć pozvala i policiju, nakon što joj je sin, đak trećeg razreda, pretučen ponovo.

foto: Privatna arhiva

Građani na Fejsbuku šokirani su i predlažu da se dete momentalno ispiše iz škole, ali pozivaju i na odgovornost nadležnih u školi.

Majka nam prepričava horor koji preživljavaju svaki dan:

- Prave se grupice, tuku ga, dokazuju se ne njemu. Dete je obeležila učiteljica, ona ne reaguje, i grdi ga pred decom. Jedan njegov nestašluk opravdava sto udarca prema njemu. Sve je on pogrešio, za sve je on kriv.

foto: Privatna arhiva

Slučajem je zgrožena i Dragana Janković, majka dečaka iz Niša koji se zbog nasilja u školi ubio 2011. godine. Oni su i inicijatori Aleksinog zakona, koji još čeka na usvajanje, a koji bi strože regulisao kažnjavanje odgovornih za nasilje u školama.

foto: Shutterstock

U školi "Milovan Glišić" nismo našli direktorku škole, pa smo ostali uskraćeni za komentar!

Dečaku je inače, zbog povreda koje je juče zadobio, ukazana i lekarska pomoć.

- Osećam da škola čini sve da zaštiti svoj ugled. Kao neki klan. Dete je hrabro, hoće da ide u školu, ali je mnogo popustio. Nekad je bio odličan đak. On ne zna kad će ko da ga napadne. Jednom ga je napao sedmak. Moje dete je obeleženo - kaže neutešna majka, koja želi da se njeno dete zaštiti!

Samo to!

Bonus video:

Pogledajte masovnu tuču učenika u Zaječaru

(A.Krunić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.