PREDATOR: Pas terminator kolje  po dvorištima u SRBIJI! A njegov vlasnik... (FOTO)
Foto: Sergey Polyushko

opasAN!

PREDATOR: Pas terminator kolje po dvorištima u SRBIJI! A njegov vlasnik... (FOTO)

U naselju Zorka, dva velika „vlasnička psa“ ulaze u privatna dvorišta i ubijaju druge pse
Objavljeno:

Vlasnik ubijenog psa, Janoš Sekereš izjavio je danas u Subotici da u naselju Zorka u tom gradu dva velika „vlasnička psa“ ulaze u privatna dvorišta i ubijaju pse, kao i da će građani protiv vlasnika nasilničkih pasa podneti prijavu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Profimedia

Sekereš je rekao za agenciju Beta da su na taj način proteklih dana stradali njegov ljubimac i komšijski pas, kao i da je jedan od pasa nasilnika „ogroman i prejak, da kida sve lance sa sebe“, te da plaši ljude na ulici, koji se osećaju nebezbedno.

On je rekao da je tokom incidenta kapija njegovog dvorišta bila zaključana, ali da je pas bez problema preskočio žičanu ogradu. Najavio je da će sa grupom građana, ili sam, podneti prijavu protiv vlasnika pasa.

OVAJ AUTOBUS JE NAJVEĆE RUGLO SRBIJE! Kako prevozimo decu - nije ni čudo što beže iz zemlje! (FOTO)

„Ovo je ugrožavanje javne bezbednosti. Deca ne smeju da idu na autobus jer moraju da prođu ispred te kuće u kojoj se nalazi pas. S obzirom da mi je taj pas bio ispred ulaznih vrata kuće, ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da mi je supruga izašla da prošeta bebu“, kazao je Sekereš.

Prema njegovim rečima, komunalna policija je brzo izašla na teren, uzela izjave i fotografisala.

- Nakon što je komunalna policija obavila uviđaj, drugi komšija mi je rekao da je u mom dvorištu danas video i rotvajlera i velikog belog psa, i da je odmah i svog psa uneo u kuću, ali nije uspeo da me dobije i obavesti me o tome šta se dogodilo, rekao je Sekereš.

Podsetio je da je na sličan način, krajem prošle godine, u naselju Zorka rastrgano i ubijeno pet pasa.

Građani u tom naselju i ranije su prijavljivali nadležnim institucijama ovaj problem, nakon čega su krajem leta prošle godine organizovali i prikupljanje potpisa, a prijava je podneta i u Mesnoj zajednici Zorka.

Od tada su se obraćali za pomoć komunalnoj policiji i subotičkom ombudsmanu, ali problem još uvek nije rešen i nesavesan vlasnik pasa još uvek nije kažnjen.

Bonus video

Doktorka Nada Macura o intervencijama beogradske Hitne pomoći: Potpuni haos zbog leda na ulicama

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.