JESEN KUCA NA VRATA, VREME JE ZA "BERBANSKE DANE": Održana čuvena manifestacija na Paliću koja SLAVI BERBU! (VIDEO)
Palić, Foto: Promo

"BERBANSKI DANI" NA PALIĆU

JESEN KUCA NA VRATA, VREME JE ZA "BERBANSKE DANE": Održana čuvena manifestacija na Paliću koja SLAVI BERBU! (VIDEO)

Ovogodišnja manifestacija je 32. po redu i održala se proteklog vikenda na Velikoj terasi, na Paliću

Objavljeno:

Šta vas asocira na jesen? Da li je to možda prelepo žuto i crveno lišće, miris zimnice ili hladnije vreme? Ako pitate Subotičane koji su trenutno u sezoni mnogobrojnih manifestacija, u pitanju su takozvani “Berbanski dani” - tradicionalna manifestacija proslave berbe i to ne samo grožđa, već svih plodova koji dospevaju početkom jeseni.

Subotica
foto: Promo

Ovogodišnja manifestacija je 32. po redu i održala se proteklog vikenda na Velikoj terasi, na Paliću. Dvodnevna manifestacija upriličena je izložbom namirnica poput vina, rakije, meda, voća i povrća, a nikako ne smemo da zaboravimo ni naše najmlađe, za koje je ove godine pripremljen bogat program uz animatore, nastupe plesnih škola, predstava na srpskom i mađarskom jeziku, lunapark, kao i tematske radionice.

Subotica
foto: Promo

Takođe je u sklopu Berbanskih dana upriličena i prigodna izložba cveća, poljoprivrednih proizvoda, kao i izložba poljoprivrednih mašina. Šetalište je odisalo pozitivnom energijom dok se opojni miris gastronomskih poslastica širio vazduhom!

Subotica
foto: Promo

Posetiocima je predstavljena bogata gastronomska ponuda, dok je restoran "Mala gostiona" svoju ponudu predstavito ispred restorana.

Subotica
foto: Promo

Ipak, ono po čemu će se ovogodišnji Berbanski dani pamtiti, jeste činjenica da su sve namirnice koje su bile izložene tokom manifestacije, donirane u humanitarne svrhe, Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ i Udruženju „Naše malo nekome je sve“. Bravo!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.