ANA (40) BOLUJE OD NAJAGRESIVNIJEG TUMORA NA MOZGU: Novac za LEČENJE je PRIKUPLJEN, a šta KOČI njen odlazak u Japan
Ana Miletić, Foto: Printscreen/RTS

vremena je sve manje

ANA (40) BOLUJE OD NAJAGRESIVNIJEG TUMORA NA MOZGU: Novac za LEČENJE je PRIKUPLJEN, a šta KOČI njen odlazak u Japan

"Ana je za sada hvala Bogu dobro. Drži se ona je psihički i fizički jaka i uvek je takva bila i nasmejana", ističe Zorica Bojović, Anina majka

Objavljeno:

Kragujevčanka Ana Miletić, koja boluje od najagresivnijeg tumora na mozgu, i dalje čeka odlazak na lečenje u Japan, iako je za to novac prikupljen pre mesec dana.

Vremena je sve manje, a bitka za život četrdesetogodišnje Ane Miletić još traje. Za nepune dve nedelje srednom avgusta prikupljeno je 400.000 evra za njen odlazak u Japan. Sve mogućnosti lečenja u Srbiji su iscrpljene, operisana je, a pre nedelju dana završila je i sa ciklusom zračne i hemioterapije. Međutim, iako je već trebalo da bude u Tokiju, to se još uvek nije dogodilo.

"Ono što trenutno koči njen odlazak u Japan jeste da bolnica u Japanu gde Ana treba da se leči, još uvek nije aminovala taj prijem. Još uvek nije dozvolila da Ana dođe na bolničko lečenje u Japan", kaže Đorđe Bojović, Anin brat.

Ana Miletić
Ana Miletićfoto: Printscreen/RTS

A na pitanje zbog čega, Anin brat odgovor za sada nema. Pored njega, najveća podrška Ani u ovim danima neizvesnosti su petogodišnja kćerka, suprug i roditelji.

1 / 4 Foto: Printscreen/RTS

"Ana je za sada hvala Bogu dobro. Drži se ona je psihički i fizički jaka i uvek je takva bila i nasmejana", ističe Zorica Bojović, Anina majka.

Zorica Bojović
Zorica Bojovićfoto: Printscreen/RTS

Anina porodica ne gubi nadu. Apeluje na državni vrh i ambasade Srbije i Japana, koji su već uključeni u čitavu ovu priču, da se proces ubrza, kako bi ona što pre otišla u Tokio i primila inovativni delitakt. Japanski stručnjaci tvrde da je uspešnost izlečenja tumora na mozgu ovim lekom 92%.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.