SRBIN DOŽIVEO HOROR U GRČKOJ I TO SA DECOM: Može da se desi svima, OTVORITE ČETVORE OČI!
ilustracija, Foto: Profimedia, EPA-EFE/ ORESTIS PANAGIOTOU

ŠOK

SRBIN DOŽIVEO HOROR U GRČKOJ I TO SA DECOM: Može da se desi svima, OTVORITE ČETVORE OČI!

Svoju priču odlučio je da podeli na Fejsbuk stranici "Grčka info" kako bi ostalim turistima skrenuo pažnju na ovakvu vrstu problema i zamolio za pomoć

Objavljeno:

Srbinu koji je sa porodicom otputovao u Grčku na odmor, isti se pretvorio u pravi pakao!

Svoju priču odlučio je da podeli na Fejsbuk stranici "Grčka info" kako bi ostalim turistima skrenuo pažnju na ovakvu vrstu problema i zamolio za pomoć. On je zapravo prevaren i to na veoma lukav način od strane grčkih ugostitelja!

Naime, čovek je iznajmio je smeštaj u Polihronu u kom je boravio sa ženom i decom da bi na kraju zbog jedne male fleke na dušeku završio u policiji!

Njegovu objavu prenosimo u celosti.

"Letovao sam sa porodicom u Polihrono i doživeo sam teško poniženje i ja mislim i prevaru, molim vas za neku informaciju ili pomoć. U stanu u kom smo odseli vlasnik žena naplatila nam je novi dušek u iznosu od 175 eura i to zbog jedne male fleke koju su deca napravila (mislimo da se dete malo upiškilo ali nista strašno fleka 20x20cm)", počeo je priču on i dodao da je nesvesno bio u smeštaju "na crno".

1 / 4 Foto: Profimedia

"Niko nas nije prijavio u stanu mi smo verovatno bili na crno, dokumenta nam nisu tražili i nikakav pravilnik nismo imali u stanu da bi možda znali da ako nešto uflekamo moramo i da platimo novo. Molim za neku pomoć ili neku smernicu da li oni smeju da nam naplate tek tako za neku sitnicu toliki novac", opisao je on i dodao da je dušek na kraju ipak platio 175 evra.

"Platio sam dušek. Morao sam zato što me žena prijavila u policiju za štetu, pa me bilo strah da mi ne naprave problem da me zadrže. Mala deca su mi bila u autu. Smeštaj sam našao na oglasu na društvenoj mreži", napisao je čovek i zaključio:

"Doživeli smo takvu neprijatnost da nam je preselo letovanje. Letujemo godinama u Grčkkoj i po nekoliko puta godišnje i nikad nismo imali problem. Ovo je bila klasična prevara i ne želimo da se još nekom slično desi. Oni su nas napali kao da smo ubili čoveka to je bio haos. Deca su se isprepadala. Fleka je bila mala a dušek na kom je fleka ima rajfešlus i može da se pere u mašini za veš tako da štete nema.", navodi se u objavi.

Pišite nam u komentarima jeste li se susretali sa ovakvom vrstom prevare i šta mislite o tome.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.