"NE NOSIM GAĆICE NAPOLJU, NAPALIM SE ČIM ZNAM DA ĆE NEKO DA ME VIDI U AKCIJI"! Smederevka otkrila ŠOK fetiš, UH!
Ilustracija, Foto: Profimedia

DIVLJA AKCIJA NA PROZORU

"NE NOSIM GAĆICE NAPOLJU, NAPALIM SE ČIM ZNAM DA ĆE NEKO DA ME VIDI U AKCIJI"! Smederevka otkrila ŠOK fetiš, UH!

Većina seks praktikuje u udobnom krevetu, međutim, nekada se najbolji ljubavni odnos dogodi izvan granica spavaće sobe

Objavljeno:

Ovo je ispovest Ane (29) iz Smederava, koja se najviše napali kada postoji mogućnost da je neko vidi u toku seksa.

Ne mora da dođe do potpune penetracije, dovoljno je da budemo blizu. Emocije koje me spopadnu kad se mazimo u javnosti naterala me je na ideju da počnem da izlazim bez gaćica i na taj načim olakšam Draganu da može da se 'baci na posao' gde god se nađemo.

Bilo je letnje popodne početkom jula. U kući je bio pakao, pa smo spas od tropske vrućine potražili u kafiću u komšiluku. Pili smo ledeni čaj i čitali knjigu.

Zna za moj fetiš i da volim da se eksponiram u javnosti, pa je u jednom trenutku počeo da mi prstima prelazi preko teksas šortsa kojeg sam tog jutra obukla. Pažljivo je pipkao predeo oko ribice, prvo polako i slabo, pa sve jače i jače.

To je bilo dovoljno da me napali, ali ne i zadovolji. Posle nekoliko minuta zatražila sam da plati račun i odemo do stana. Još na putu do kuće sam ga grlila i stiskala mu ramena željna da ponovo osetim njegovo telo.

Nisam mogla više da izdržim. Bacila sam mu se u u naručje i počela strasno da ga ljubim kada smo ušli u lift. Primetila sam da mu je penis tvrd. Htela sam odmah da zaustavim lift i osetim ga u sebi, ali smo nekako izdržali i dovukli se do stana.

Ni on nije mogao da izdrži. Dok sam otključavala vrata, on je skidao majicu i sve što je imao na sebi.

seks
foto: Profimedia

Teturali smo se po sobi sve dok nismo došli do prozora. To je bila moja fantazija, seks na prozoru. Pričali smo o tome i sećam se da je jednom prilikom rekao da nema ništa protiv toga.

Presavio me je preko prozora, stavio ruku oko struka, dodirivao bradavice i pitao da li mi je udobno. Nisam uspela ništa da kažem ili klimnem glavom, a osetila sam nešto tvrdo u meni.

Osećaj je bio izvanredan. Prodirao je u mene otpozadi i pritiskao me na otvoren prozor. Svaki put kada bi jače penetrirao, ja bih jauknula i stenjala, što ga je dodatno uzbudilo.

Nije mi smetila činjenica da neko od prolaznika ili komšija može da nas vidi. Čak naprotiv, bio je to jedan od najboljih seksualni iskustava, koje sam doživala. Nadam se da ćemo ga uskoro ponoviti.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.