MACURIN HIT LJUBAVNI SAVET: Žene, ako se ne udate kad ste mlade, onda...(FOTO)
Foto: Filip Plavčić

nada iskreno o ljubavnom životu...

MACURIN HIT LJUBAVNI SAVET: Žene, ako se ne udate kad ste mlade, onda...(FOTO)

Doktorka Nada Macura, koja nas svako jutro savetuje kako da se oblačimo, hranimo i čuvamo, iskrena je i kada je reč o njenom ljubavnom životu
Objavljeno:

Često je potparolka Hitne pomoći u javnosti znala da kaže kako svuda gde se pojavi ima po nekog udvarača koji joj šalje cveće i pokušava da osvoji njeno srce, ali to više nije slučaj i njen ljubavni život okrenuo se naopačke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ako se ne udate u onom vremenu kada vam je to predviđeno i kada vam mladost dopušta, da budete izabrani ili vi birate, onda je u ovim godinama apsolutno glupo da se trudite. Ne udvaraju mi se muškarci, možda im ne dam priliku - rekla je Nada u emisiji “150 minuta” i dodala da je njen idealan muškarac neko poput nje, fleksibilan i sa lepim manirima.

foto: Filip Plavčić

- Pa dobro, ako se nađe neki muškarac koji je sličan meni, dopao bi mi se. Nisam perfekcionista u tom smislu. Što se tiče toga da li će moj muškarac da mi pravi nered po stanu, pa neka pravi. Volim onaj intelektualni nered, nisam od apotekarki koje sve drže pod konac - rekla je Nada Macura i dodala:

- Žena sam puna ljubavi, ali na mom licu se vidi kad patim. Ne patim samo zbog nečeg što mi se dešava, nego eto, nešto me pokrene da razmišljam o životu.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU Miša Vacić

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.