DIREKTOR ŠKOLE U ZAJEČARU: Nije bilo tuče, niti povređenih, deca su se grudvala i igrala, pogledajte kompletan snimak!
Foto: Printscreen

dečiji nestašluk

DIREKTOR ŠKOLE U ZAJEČARU: Nije bilo tuče, niti povređenih, deca su se grudvala i igrala, pogledajte kompletan snimak!

- Kod nas u Zaječaru čak četiri škole imaju zajedničko dvorište i to je razlog tako velikog broja učenika. Žao mi je što nas je jedan senzacionalistički naslov doveo u centar medijske pažnje, i to zbog tuče, ali nje nije bilo - kaže Goran Stanković
Objavljeno: 16:07h

- Na snimku koji je objavljen na većini internet portala u Srbiji se odvija tuča, već grudvanje učenika u školskom dvorištu i malo žešća igra na snegu. Nema povređenih, niti se bilo ko od učenika žalio na bilo šta nakon snimka - kaže za "Espreso" direktor Elektrotehničke škole Goran Stanković.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On za naš portal objašnjava da se na snimku koji je objavljen vidi zajedničko dvorište za četiri škole u Zaječaru.

MASOVNA TUČA U ZAJEČARU: Đaci se mlatili međusobno, a PROFESORA nigde! (VIDEO)

- Kod nas u Zaječaru čak četiri škole imaju zajedničko dvorište i to je razlog tako velikog broja učenika. Žao mi je što nas je jedan senzacionalistički naslov doveo u centar medijske pažnje, i to zbog tuče, ali nje nije bilo, i svako ko odgleda kompletan snimak to može i da vidi - ističe on i navodi da nisu tačne tvrdnje da niko iz rukovodstva škola ne želi da komentariše navodni incident.

- Kao što vidite, ja sam na radnom mestu, i nastava teče po planu. To kažem vama, a to sam rekao oi nadležnima iz Ministarstva prosvete koji su nas kontaktirali nakon objavljenog snimka. Odgovaram na vaša pitanja i nije tačno da ne želim da objasnim uzrok svega ovoga, da se krijem, kao i da nisam na radnom mestu - navodi Stanković.

Na pitanje zašto niko od profesora nije prekinuo ovakvu "igru", on odgovara da se sve desilo brzo, na školskom odmoru, kao i da nije bilo razloga za bilo kakvu intervenciju, a sve one koje ne veruju u ovo, poziva da pogledaju kompletan snimak i onda da donose zaključak.

Podsetimo, na snimku koji je jutros objavljen vidi se grupa učenika u dvorišta koji se najpre grudvaju, a onda i rvu po dvorištu koje je prekriveno snegom.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TVITER Miša Vacić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.