Ledeni petak, najviša dnevna -1 stepen
Foto: Filip Plavčić

Vremenska prognoza

Ledeni petak, najviša dnevna -1 stepen

U Beogradu se ujutro očekuje umeren mraz, u nižim delovima grada i magla. Potom će vreme biti suvo i hladno, sa sunčanim periodoma. Vetar će biti slab, promenljiv
Objavljeno:

Meteorolozi za danas očekuju hladno jutro sa umerenim do jakim mrazom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tokom dana vreme će biti umereno do potpuno oblačno i hladno, na planinama uz slab sneg, a na severu Srbije s periodima sunčanog vremena.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od minus 12, do minus sedam stepeni, a najviša dnevna od minus šest, do minus jednog stepena. U Beogradu se ujutro očekuje umeren mraz, u nižim delovima grada i magla. Potom će vreme biti suvo i hladno, sa sunčanim periodoma. Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od minus devet do minus sedam stepeni, a najviša dnevna oko minus dva. U narednih sedam dana vreme će u Srbiji biti hladno i većinom suvo, samo se u utorak i sredu u jugozapadnim i južnim krajevima uz nešto više oblačnosti ponegde očekuje sneg. U jutarnjim satima mraz će biti umeren do jak, a do ponedeljka će se magla mestimično zadržavati u kotlinama i u nižim predelima i tokom dana. U nedelju i ponedeljak očekuje se umerena do jaka košava koja će u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno biti olujne jačine. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja, promenljivo raspoloženje i problem sa snom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte kako je izgledalo plivanje za Bogojavljenski krst na Adi

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.