SRAMOTA, SRBIJO! Jevrejskoj porodici Klajn u Pančevu ISCRTALI KUKASTE KRSTOVE NA KUĆI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Pančevo RTV

život u strahu!

SRAMOTA, SRBIJO! Jevrejskoj porodici Klajn u Pančevu ISCRTALI KUKASTE KRSTOVE NA KUĆI! (VIDEO)

Bračni par Klajn, Slavica i Ljubomir, se prošle godine, posle 19 godina, vratio iz Kanade u svoju kuću u naselju Nova Misa u Pančevu
Objavljeno:

Na zidovima jevrejske porodice Klajn iz Pančeva nedavno su, kao u doba najcrnje nacističke histerije pre 80 godina, osvanuli - kukasti krstovi.

Slavica Klajn svedoči kako je, sada već višemesečno maltretiranje, počelo još maju kada su ih po dolasku neke komšije pitale što su se vratili iz Kanade i preporučivale im da se odsele. Usledilo je uporno parkiranje na javnoj površini sa obe strane kuće, čak i u vreme kada su dolazili majstori.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nastavilo se kidanjem i krađom saobraćajnog znaka koji je u međuvremenu postavljen. A zimi, objašnjava Slavica, baš ispred njihove kuće završi komšijski sneg čije topljenje ugrožava temelj kuće.

BAKA KOJA ŠALJE POLJUPCE ŽIVI U VELIKOJ BEDI: Ljubica prosi jer 3 mlada života zavise od nje! (FOTO) (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Pancevo RTV

- Tokom noći 5. decembra, baš na dan kada je drugi put vraćen saobraćajni znak, noću su na našoj kući iscrtali kukaste krstove. Meni je to krajnje uznemirujuća poruka jer smo mi Klajn. Majka moga supruga je prvoborac, otac je bio u zarobljeništvu a familija je stradala samo zbog toga što su Jevreji, kaže Slavica Klajn.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.