ŠOK ZA ĐAKE: Kraći zimski raspust, moraće i radne subote!
Foto: Marina Lopičić

loša vest za učenike

ŠOK ZA ĐAKE: Kraći zimski raspust, moraće i radne subote!

Škole su u obevezi da plan nadoknade dostave nadležnoj školskoj upravi na saglasnot najkasnije do 24. januara 2017. godine, navodi se u saopštenju Ministarstva
Objavljeno: 14:16h

Ministarstvo prosvete zatražilo je od svih osnovnih i srednjih škola da u što kraćem roku donesu odluku o nadoknadi časova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Škole su u obevezi da plan nadoknade dostave nadležnoj školskoj upravi na saglasnot najkasnije do 24. januara 2017. godine, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ministarstvo je predložilo da se nadoknada realizuje skraćenjem trajanja zimskog raspusta, ukoliko ne postoje druge ograničavajuće okolnosti (problemi sa grejanjem, nedostatkom energenata i drugim instalacijama, problemi sa prevozom učenika i nastavnika i sl.). Prva mogućnost je da nastava u drugom polugodištu počne u četvrtak 9. februara 2017. godine, umesto u ponedeljak 13. februara, a da se ostali nerealizovani nastavni dani nadoknade subotom. Druga opcija je da se nastava prvog polugodišta produži do 30. i 31. januara, a da drugo polugodište počne prema Kalendaru 13. februara, a ostali nerealizovani dani nadoknade subotom. Takođe, nastavni dani se mogu nadoknaditi i samo subotom, tako što će se iskoristiti preostale subote u prvom polugodištu i/ili subote u drugom polugodištu.

BONUS VIDEO:

Krađa kućica za pse ispred opštine Stari grad

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.